reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Gratulacje udanych wizyt:-)
Ja mam dopiero 26 sierpnia i jeszcze glukoza mnie czeka:baffled: i tak codziennie sobie obiecuję że jutro pójdę na pewno:-D
no i dziś znowu jest jutro

avocado super dzidzia :) grunt ze zdrowa :-Dciekawe ile moj za tydzien bedzie wazyl :tak:

ja po glukozie, wypic sie dalo bo panie odrazu mi cytrynke wkroily, ale pozniej slabo bylo i nudnosci ale dalam rade. Przy pierwszym wkluciu krew trysnela na cala moja koszulke i spodnice ale grunt ze nie odlecialam :tak:
wyniki juz mam na czczo 79, po 2 h 121,8 i to dobry wynik? czy powinno byc do 110? bo zglupialam a normy nie ma niestety :confused2:

ale oczywiscie leukocyty jeszcze wyzsze 15,5tys. i to mnie juz wk... w ogole hemoglobinka mi spadla do 12,6 a ja z tych co 14-15 to norma ale tym sie nie martwie bo to i tak norma, ale te leukocyty, neutrofile, monocyty i bazofile wolaja o pomste i juz nie wiem co to moze byc :-(

a no i TSH 4,06 co w ciazy jest chyba tez poza norma?

Ostatnia edycja:
reklama
meago dziekuje, wiec leukocyty od poczatku podwyzszone z 1.07 byly 13.9 wiec rosna sobie od poczatku - moja siostra tez ponoc tak miala ale u niej zatrzymalo sie na ok wlasnie 13-14.
TSH przed ciaza mialam ok 3, usg bylo w normie bo mialam podejrzenia jakichs problemow z racji kg i jeszcze cos bylo ale nic nie stwierdzono. Badanie ginekolog zlecil bo to dla niej wazne wiec zrobilam.
Uspokajam sie w takim razie i czekam grzecznie do srody. Jak trzeba bedzie to porobie wiecej badan, jeszcze mam jednego "kolege" do wyleczenia na 27.08 dopiero (od lipca nie moge terminu zgrac) moze po nim sie leukocyty obniza ;-)

Do góry