reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Serdecznie gratuluję udanych wizyt!

Mój słodziak cały czas jest główką do góry i narazie coś się nie obraca. Codziennie kopie w tym samym miejscu. Ale nie martwię się bo SN nam nie grozi. Za to jeśli tyje ok 100 gr na tydzień to dziś ma ok. 750 gr. :D

Dziewczyny kochane a czy któraś w tym tyg idzie na krzywą cukrowa? Szukam towarzystwa :D

reklama
Kurde ja 9tego idę na wizytę więc też muszę iść badania zrobić jakoś teraz, max w poniedziałek za tydzień

jolek27 ja tez mam wizyte 9 lutego:) a glukoze robilam wczoraj i odziwo juz wczoraj mialam wyniki:) to siedzenie dwie godziny masakra... ale za to wszystko w normie i to jest dla mnie najwazniejsze:)

Kobitki gratuluję udanych wizyt :-)
Wczoraj byłam na morfologii,moczu i krzywej cukrowej.Najgorzej było mi wypić to świństwo :eek: poźniej pierwsza godzina,walczyłam z sobą żeby "zatrzymać to w sobie" hehhe bo jak pomyślałam ze miałabym to wypić jeszcze raz to ehhhhhh, niestety u mnie zabronili mi nawet wode pić i z toalety korzystac :szok: druga godzina już jakos lepiej zleciała. Najważniejsze że wyniki ok :-)
Hemoglobina wkońcu podskoczyła 12, tylko teraz znowusz mam za wysokie leukocyty bo 10,9.
A w czwartek 3D :-D trzymajcie kciuki cobuy się wkońcu moje dziecię ujawniło :-D

reklama
Milla to przed wizytą pogadaj ze swoim dzieciątkiem że to już nie pora na psikusy i niech się ujawni mamusi :)

Do góry