reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Ewelina, Daria, Wisienka, gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości:-)
Ja też dziś byłam u mojego doktorka:blink: Julek pozostał chłopcem, rozwija się dobrze, serduszko pięknie bije, ma ładnie wykształcony żołądek, nerki itd:tak: Na razie jeszcze leży główką do góry, ale do porodu dużo czasu, więc mam nadzieję, że się za chwilę obróci:-D Taka jestem szczęśliwa:happy:

Ewelina, Daria, Wisienka, madzik_k - gratuluję zdrowych dzieciaczków.
Od razu pochwalę się, że ja również wracam dziś od innego lekarza. Tak jak postanowiłam - zrobiłam usg prywatnie u innego ginekologa. Wyszło bardzo dobrze. Dzieciątko zdrowe. Uśmiałam się, bo lekarz mnie rozweselał. Na początku oznajmił,że kręgosłup ma jak dwie szyny kolejowe i rączki mają po 5 palców :rofl2:
Potem pomierzył główkę, nózki itp. Widziałam uszka, nosek, nózki, rączki...ślicznego bobaska mojego :happy2: Ale tak się skubaniec usadowił, że leżał tyłeczkiem i nie chciał nam pokazać co tam ma między nóżkami. Lekarz śmiał się, że rzadko bywa, by dziecko było bardziej uparte od niego:-D i go tam szperał i ciągle mówił: no rusz nóżką, obróć dupkę itp. Bo na początku powiedział, że widzi rurkę, ale nie widać jajeczek:-) ale to mu na dziewczynkę nie wygląda.
W końcu udało się podejrzeć z góry i wyszło,że będzie chłopaczek :tak: Bardzo się cieszę - tym bardziej,że moja Gabi woła braciszka. Więc będzie Remik - uparciuszek;-)

reklama
Do góry