reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Serdecznie gratuluję udanych wizyt!

Mój słodziak cały czas jest główką do góry i narazie coś się nie obraca. Codziennie kopie w tym samym miejscu. Ale nie martwię się bo SN nam nie grozi. Za to jeśli tyje ok 100 gr na tydzień to dziś ma ok. 750 gr. :D

Dziewczyny kochane a czy któraś w tym tyg idzie na krzywą cukrowa? Szukam towarzystwa :D

reklama
Kurde ja 9tego idę na wizytę więc też muszę iść badania zrobić jakoś teraz, max w poniedziałek za tydzień

jolek27 ja tez mam wizyte 9 lutego:) a glukoze robilam wczoraj i odziwo juz wczoraj mialam wyniki:) to siedzenie dwie godziny masakra... ale za to wszystko w normie i to jest dla mnie najwazniejsze:)

Kobitki gratuluję udanych wizyt :-)
Wczoraj byłam na morfologii,moczu i krzywej cukrowej.Najgorzej było mi wypić to świństwo :eek: poźniej pierwsza godzina,walczyłam z sobą żeby "zatrzymać to w sobie" hehhe bo jak pomyślałam ze miałabym to wypić jeszcze raz to ehhhhhh, niestety u mnie zabronili mi nawet wode pić i z toalety korzystac :szok: druga godzina już jakos lepiej zleciała. Najważniejsze że wyniki ok :-)
Hemoglobina wkońcu podskoczyła 12, tylko teraz znowusz mam za wysokie leukocyty bo 10,9.
A w czwartek 3D :-D trzymajcie kciuki cobuy się wkońcu moje dziecię ujawniło :-D

reklama
Milla to przed wizytą pogadaj ze swoim dzieciątkiem że to już nie pora na psikusy i niech się ujawni mamusi :)

Do góry