reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Kamcia to czekamy na wyniki. A panią od pobierania było trzeba w kostkę kopnąć za to że Cię bolało!!!

fajnie że z dzidzią ok :)

Ostatnia edycja:
reklama

aha poza tym jakoś mi dzisiaj tak tą krew pobrali że mnie strasznie ręka boli...
a ta sama kobietka co zawsze...
normalnie nie mogę wytrzymac , musiala nawet mi igłą w żyle ruszać żeby krew poleciała , wogóle za późno mi pasek uciskowy odpięła i jak wyciągła igłę to mi krew sikła na podłogę:dry:
boli... ałłłłaaaaa
:szok:sceny niczym z horroru...
Kamcia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:D

:szok:sceny niczym z horroru...
Kamcia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:D

bo wiesz co .. ona się chyba zapomniała bo najpierw mi wyjęła prawie całą igłę , a dopiero odpięła pas no i wyciągnęła igłę jak jeszcze miałam żyły napięte .. to krew poleciała za igłą...:dry:
mam nadzieję że nie będę miała siniaka..
pamiętam kiedyś miałam po pobraniu na pół ręki:szok:
ale to w tamtej ciązy

Kamcia- cieszę się że Ok z małą i oby teraz wyniki wyszły dobrze a na rączkę to zrób sobie może okład z octu :tak:

U mnie wizyta wzorowa wszystko dobrze jak i z dzidzią tak i ze mną :tak:
Następna wizyta za 4 tyg :-)

reklama
Do góry