reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Kamcia to czekamy na wyniki. A panią od pobierania było trzeba w kostkę kopnąć za to że Cię bolało!!!

fajnie że z dzidzią ok :)

Ostatnia edycja:
reklama

aha poza tym jakoś mi dzisiaj tak tą krew pobrali że mnie strasznie ręka boli...
a ta sama kobietka co zawsze...
normalnie nie mogę wytrzymac , musiala nawet mi igłą w żyle ruszać żeby krew poleciała , wogóle za późno mi pasek uciskowy odpięła i jak wyciągła igłę to mi krew sikła na podłogę:dry:
boli... ałłłłaaaaa
:szok:sceny niczym z horroru...
Kamcia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:D

:szok:sceny niczym z horroru...
Kamcia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:D

bo wiesz co .. ona się chyba zapomniała bo najpierw mi wyjęła prawie całą igłę , a dopiero odpięła pas no i wyciągnęła igłę jak jeszcze miałam żyły napięte .. to krew poleciała za igłą...:dry:
mam nadzieję że nie będę miała siniaka..
pamiętam kiedyś miałam po pobraniu na pół ręki:szok:
ale to w tamtej ciązy

Kamcia- cieszę się że Ok z małą i oby teraz wyniki wyszły dobrze a na rączkę to zrób sobie może okład z octu :tak:

U mnie wizyta wzorowa wszystko dobrze jak i z dzidzią tak i ze mną :tak:
Następna wizyta za 4 tyg :-)

reklama
Do góry