reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Byłam dziewczynki u lekarza i nadal nie widać fasolki:( smutno mi:( ale test zrobiłam bo prosił II krecha MEGA WIELKA i HCG z krwi ....zobacze wynik za 2 h:( Tak chciałabym żeby to bylo to:(

reklama
Trina trzymam kciuki!Mam nadzieje że dziś o 18 usłyszysz dobre wieści!

Futrzaczek super że wyniki ok:)

Misia bo wiem że w temacie jesteś. tydzień temu byłam u lekarki, poza fatalnymi wynikami moczu, mówi że mam niedoczyność tarczycy (wynik4,15) wpisała w kartę ciąży wypisała receptę,a le po chwili patrzy na ten wynik i pyta gdzie robiłam (a robiłam w szpitalu położniczym największym w mieście , w którym ona pracuje). a ona skreśla ten wynik i mówi że am natychmiast powtórzyć gdzie indziej, bo w tamtym mają jakieś złe współczynniki ( w szpitalu ginekologicznym.. ale to zostawiam bez komentarza) no i powtórzyłam i wynik wyszedł 1,94. To chyba jest ok?

Ostatnia edycja:
Futrzaczek dobre wieści :-)
Do jakiego gina chodzisz? Ja chodziłam do Dolmedu, tam przyjmowała świetna ginekolog M. Płatek. Delikatna, cierpliwa, nie wiem jak teraz, bo ostatni raz widziałam ją tam 8 lat temu.

Ja chodzę na Plac Sw. Macieja do doktora Sozańskiego ale powiem tak jutro idę do niego drugi raz ( wcześniej chodziłam do niego na USG w pierwszej ciąży bo nie miałam USG na wizycie tylko dostawałam skierowanie) i zobaczę czy zdecyduję aby prowadził moją ciąże bo jest strasznie "mrukowaty" a ja nie lubię takich ludzi a zwłaszcza lekarzy bo wiadomo że jako pacjentka oczekuję wyjaśnienia itp a jego to aż strach o coś zapytać tak więc jutro ostatnia szansa dla niego a jak jej nie zda to będę chodziła do doktora Kaima też w tej przychodni on prowadził moją pierwszą ciąże i byłam bardzo bardzo zadowolona a zapytasz czemu teraz do niego nie poszłam? Kurcze widzisz ten problem że do niego są mega kolejki.... :dry:

lilou - :tak::-D

Byłam dziewczynki u lekarza i nadal nie widać fasolki:( smutno mi:( ale test zrobiłam bo prosił II krecha MEGA WIELKA i HCG z krwi ....zobacze wynik za 2 h:( Tak chciałabym żeby to bylo to:(

Troszkę to dziwne że nie widać jak testy ok ciekawe jak jeszcze betka wyjdzie. trzymam kciuki !
A słuchaj przepraszam za nie dyskretne pytanie czy gin robił Ci USG dopochwowe?
Bo ja byłam nastawiona wczoraj na normalne brzuszne ale gin do mnie że nie będzie widział więc zrobił dopochwowe i fasolkę znalazł.

futrzak... powiem Ci ze niekoniecznie jest tak ze nie widac....
u nas w Irlandii wogole sie nie robi dopochwowego usg...
takze jak ja bylam w 6tc6d na brzusznym to bylo widac piekna fasolinke i bijace serduszko....
tylko musialam byc na czczo i duzo z rana pic wody....
moze po prostu jej ciaza jest za mloda jeszcze...?ona zaczyna dopiero 5tc

Troszkę to dziwne że nie widać jak testy ok ciekawe jak jeszcze betka wyjdzie. trzymam kciuki !
A słuchaj przepraszam za nie dyskretne pytanie czy gin robił Ci USG dopochwowe?
Bo ja byłam nastawiona wczoraj na normalne brzuszne ale gin do mnie że nie będzie widział więc zrobił dopochwowe i fasolkę znalazł.

tak miałam dopochwowe:(

Trina- trzymam &&&

Kamcia- sądzę, że każda na moim miejscu także by walczyła...

Annaso- pisałam na maju, ale się powtórzę ;)
u mnie dopiero pęcherzyk pokazał się w 5t2d więc główka do góry :*

Spokojnie... tak jak pisze Ewcia, to różnie z tym pęcherzykiem bywa. Ja swój zobaczyłam dopiero w 5 tygodniu i 6 dniu, teraz idę w poniedziałek na USG zobaczyć czy w końcu ten Skrzat się pokaże razem z serduszkiem. Nie smutaj się, uszy do góry, stres nam i Fasolkom nie służy.

reklama
Dziewczynki bądźcie sline!!! Na pewno wszystko jest OK! Trzymam kciuki za Wasze badania!
ewcia podziwiam Cię. Wiele przeżyłaś...

Do góry