reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Byłam dziewczynki u lekarza i nadal nie widać fasolki:( smutno mi:( ale test zrobiłam bo prosił II krecha MEGA WIELKA i HCG z krwi ....zobacze wynik za 2 h:( Tak chciałabym żeby to bylo to:(

Pączuszku nie martw się ja robiłam usg w 6 tyg i 1 dniu i był tylko pęcherzyk z białą plamką.Będzie dobrze:)) Może ciąża jest trochę młodsza

Trina jeżeli objawy nie ustąpiły to jestem dobrej myśli:))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Futrzaczek strasznie się ciesze:))

reklama
A ja po badankach. Oczywiście nic nowego. Czyli nic nie widać. Oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Lekarz dał jeszcze tydzień zanim będziemy cokolwiek robić. Powiedział, że jeśli faktycznie to puste jajo, to zazwyczaj do 8 tyg powinno być samoistne poronienie. Więc czekam.
I tu chyba się powinnam z Wami kochane Majóweczki pożegnać. Dzięki za wszystkie kciuki i dobre słowa. Będę wpadać od czasu do czasu jeżeli pozwolicie, bo bardzo tu u Was milutko. I wpadnę w maju, z życzeniami dla rozpakowanych. No i oczywiście życzę Wam spokojnych kolejnych miesięcy, zdrowych dzieciaczków i lekkich porodów. Buziam wszystkie :)

Trina- Kochana cały czas o Tobie myślałam...
a ja nadal wierzę, że Dzidzia się jeszcze pokaże...
za co bardzo mocno trzymam &&&&&&&&&&

Trina nie poddawaj się jeszcze u mnie 6tydz i 1 dz nie było widać zarodka i też czekam. Była tylko biała plamka. Dzisiaj jakoś nie miałam mdłości i zaczęłam się martwić do tego jestem przeziębiona. Nadal trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jeszce jak byłam w ciąży z Gabi tzn 2 lata temu to robili 1 usg ok 10 tyg nie wcześniej i to było dobre bo nie było takich sytuacji jakie mamy teraz że nie wiemy na czym stoimy.

Ostatnia edycja:
Trina trzymaj się bo ja trzymam nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Futrzaczku na dobrego lekarza warto poczekać, a jak już będziesz jego pacjentką, to i terminy się skrócą i opieka będzie inna ;-)

Trina - trzymaj sie dzielnie Kochana! ja tez uwazam, ze to jest jeszcze wczesnie, aby przekreslac wszystko... zaczynam rozumiec, dlaczego czasem lepiej nie sprawdzac i nie wnikac zbyt szybko, no ale to dreczace czekanie - to rowniez rozumiem...

Kamcia - u nas wizyta wraz z USG w polskiej przychodni kosztuje 100 funtow, kazda nastepna wizyta ciazowa z USG to cena 70 funtow, tylko nic nie wiem o cenie badan, a w sumie o to takze mi chodzi - chocby jak wlasnie przeziernosc karkowa, o ktorej pisalas... jutro zadzwonie do nich i bede dalej myslec... chodzi takze o to, ze do swojego ginolka we wroclawiu mam ogromne zaufanie, bylam z niego b.zadowolona (choc opinie na portalu znany lekarz sa podzielone), uwazam jednak, ze to konkretny lekarz.
Kamcia, a a'propos Twojego terminu USG, to ja tez dostalam "zaproszenie" ze szpitala, z tym ze moje USG bedzie dopiero 20 pazdziernika :( i wez tu czekaj tyle czasu...

Jutro mam wizyte u poloznej, zobaczymy co tam sie dowiem :) Pewnie nie za wiele, to bardziej wywiad niz badanie.

reklama
Trina nie lam sie, poki jeszcze nic na 100% nie wiadomo to lepiej sie nie denerwowac...ja trzymam kciuki zeby w koncu cos sie pokazalo tym razem...

A ja dzisiaj lece juz do ginka, nie nastawiam sie ze juz bedzie cos widac, ale i tak nie moge sie doczekac

Do góry