reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

ypra u mnie było dokładnie tak samo z wagą małego, tylko, że USG robiła mi ta sama osoba. I też na przestrzeni dwóch tygodni 2418 i 2423g. Więc różnica żadna to się pytam babki od czego to zależy. To mi powiedziała, żebym się mocno do tych pomiarów nie przywiązywała, bo to tylko maszyna i ma swój błąd pomiaru, no i osoba też może coś źle pomierzyć. Więc nie przejmuj się tak tymi liczbami :-)

reklama
Witam wszystkie przyszłe Mamy:) Trochę nadrabiam Wasze posty...:) i poznaję każdą powolutku.
Gdyz Jestem tutaj nowa, chcialam powiedzieć, ze jestem w 36 tyg. i jutro mam wizytę... bardzo jestem ciekawa co z małym:-)
jutro usg...
a tymczasem przedstawiam mojego Jasia, usg z 25tyg.;-)
Jas 1.jpg

ypra nie ma się co przejmować pomiarami.. w ostatnie fazie dziecko już tak nie pzybiera jak na początku.. może nawet przez te 2 tyg wcale nie przybrać na wadze i to jest normalne...:tak:

ania śliczne maleństwo

img001.jpg

A ja wstawiam ostatnie zdjęcie Olka w brzuszku mamusi :-)
36 tydz. ciąży.

p.s.- zazdroszczę dziewczynom, które mają swoje słodkie maleństwa przy sobie..i gratuluję!;-)

Szkoda,że nasze brzuszki nie są przezroczyste-chyba bym cały czas Olka podglądała co robi;-)

Ostatnia edycja:
Ja teraz nie mogę jeździć samochodem, bo wywołuje to u mnie bóle brzucha i jest mi niewygodnie mimo regulacji siedzenia.

We środę idę na KTG ciekawe co tam u małej słychać :)

reklama
Do góry