reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Hej dziewuszki!!
Ja po wizycie jestem ... i oto wiadomości.
Szyjka skrócona i zgładzona, miękka ale nie dość - bo przepuściła tylko 1 palec ... więc mój cudowny doktor postanowił pomóc biednej ciężarnej (czyli mi) i zrobił cudowny, jakże relaksujący i nie zapomniany do końca życia masaż ... szyjki macicy ... dziewczyny darłam sie jakbym miała urodzić :p ale powiedział że tak wymasował że Tymka pogłaskał po głowie. Oczywiście mam teraz takie plamienie jak końcówka okresu - tak ma być - tylko ciekawe czy z tym plamieniem to mi przypadkiem czop nie wylizie.
No i dostałam zalecenie, dużo zażywać i używać męża i do poniedziałku urodze,akcja może się rozwinąc po każdym przytulanku (ponoć nawet dzsiaj), lub w środe jak ładnie poprę na szkole + prostaglandyny mężowe to może środa czwartek.
Fakt że po badaniu czuje ból jak na okres cały czas, pojawiają się skurcze, ale mało regularne i krótkie, ale szyja ma się teraz pięknie rozwierać. Jak do poniedziałku nie urodzę, to w poniedziałek na KTG i w środe wizyta. Ale mam nadzieję że do poniedziałku już będzie synek, bo drugiego masażu nie zniese, aż gwiazdy zobaczyłam!!!
Tyle moich rewelacji.

reklama
madzziiaa89 cudowny, słodki Oluś!!!;-)
żelka współczuje masażu.. brr aż mnie zabolało, teraz tylko używać męża i czekać na maleństwo!!! dawaj znać co i jak:-)

Zelka grtauluję relaksu na fotelu:-), też przeżyłam tę przyjemność przy pierwszym porodzie i nie zapomne bólu do końca życia masakra:szok:.
Ale mam nadzieję że akcja ruszy pełną parą i na świeta bedziesz miałą króliczka w domku

ale przynajmniej po fakcie przeprosił, że bolało - jaki uprzejmy nie? :D dobrze że mu zębów nie wybiłam bo starałam się nie wierzgać :p i po takiej atrakcji zastanawiam się czy ja naprawde chce rodzić naturalnie ;) - żarcik :p

kulturalny pan doktor:) przeprasza za sprawianie bólu:-) jako rekompensate mógłby Tobie zrobić jakiś tym razem relaksujący masażyk:-)

kulturalny pan doktor:) przeprasza za sprawianie bólu:-) jako rekompensate mógłby Tobie zrobić jakiś tym razem relaksujący masażyk:-)
kochana ja już od niego żadnych masażyków nie chce, a jeszcze mi się przyp[omniało że na obrazku mi pokażal o dotąd do głowki pani paluszka włożyłem ... taki zadowolony :p mowi synka po głowie pogłaskałem. Coś z tym masażem musi być, bo skurcze mam, plamienie pooooooooszło, plecy bolą... ale wszystko jest takie do zniesienia więc zapewne fałszywy alarm.

hahahaha chwalipięta " do główki paluszka włożyłem... synka pogłaskałem" :-) teraz tylko czekać na Tymonka. 3maj się dzielnie i ciekawa jestem czy to fałszywy alarm:-)

reklama
Do góry