reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ja jestem już po wizycie u dzidzi wsio ok rośnie jak szalona ale kurcze ustawiła się bokiem i nie pokazała swojej płci!!! A tak mielismy nadzieję że dowiemy sie jeszcze w tym roku a tu nici:-(Ale ważne że zdrowe. Poczekamy po 10 stycznia jedziemy na 3D więc te kilka dni wytrzymamy.
Mandrzejczuk super dałaś nadzieję tym, którym chcieli mieć inną płeć niz gin stwierdził - dziewczyny wszystko możliwe!!!!

reklama
hahah no normalnie jestem dzisiaj jak oszolom, ale zobaczcie tak sie chlopaki teraz nam posypali, ze i dla mnie wystarczylo, na poczatku chcialam chlopaka wszystkie ubranka jakie mam to wlasnie pod chlopca tylko jedna mam bluze szaro-rozowa :-D a z typowo dziewczecych nic a nic nie mam. Potem jak miala byc buleczka to bylam troche zawiedziona ale po paru dniach szokingu szalalam z radosci, a teraz znowu obrot o 180 stopni, hehe te moje dziecko to cwane i przewrotne jak mamusia :-D maz chcial pierworodnego i szaleje mi caly dzien, chodzi za mna i mowi " matko mego syna" :-)

agaf bylo oczekac chwile w poczekalni, tak jak ja dzisiaj w tym czasie ginek przyjal inna pacjentke, a jak znowu po niej weszlam to maly juz sie rozbudzil i wtedy pokazal co tam ma, bo powiedzialam dotorkowi, ze nie wyjde poki mi nie powie co nosze pod sercem :-D

dostalam skierowanie na glukoze wiec ta "nieprzyjemnosc" czeka mnie dopiero przed 28 stycznia. A i synus ulozony jest glowkowo, czyli naparza mnie z dynki w podbrzusze, a kopytka wciska mi pod zebra. A u Was jak dzieciaczki leza?

U mnie narazie w poziomo:) W pierwszej ciązy też już na połówkowym USG synek był głową do dołu:) Jak dziecko jest tak ułożone to wydaje mi się,że wtedy są ładniejsze nasze brzuszki:) Mi mój bardziej się podobał za pierwszym razem, bo teraz jest niżej i taki trochę rozklapciały:)

mandrzejczuk - dasz radę ale wyobrażam sobie niezły szok u Was w domu. Na szczęście i pocieszenie, niejedna Ty w takiej sytuacji :-)
Zdrówko maleństwa jest najważniejsze przecież i będziesz mu miała co opowiadać:tak:

Pewnie, ze tak siostra mi fajnie napisala sms, ze niewazne co, wazne aby zdrowe a kochane bedzie tak samo mocno, moja mama to chyba czekala na wnusia, bo w rodzinie i u znajomych same baboszki, a jak do niej zadzwonilam to w smiech, ze ona wiedziala ze tak bedzie heheh no i co bede miala malego gangstera :-D
szkoda tylko, ze zdjecia nie dostalam ale zbyt duzy i krecony dzisiaj byl zeby pstryknac cos wyraznego, po nowym roku na 3d sie wybiore musze te jajeczka wyraznie zobaczyc :tak:

U mnie dzidzia ułożona jest poprzecznie, dlatego czuję kopniaki od lewej do prawej, szczególnie gdy leżę na boku. Zdecydowanie wygodniej gdy jest w pionie ;-)

reklama
a ja nie wiem jak dzidzia leży, dowiedziałyście się na usg?
Marzejczuk, co do Twojego maluszka, to gratulacje! oczywiście najważniejsze ze wszystko ok:)

Do góry