reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

julieet wielkie gratki z udanej wizyty :-D niech sobie tak nadal babelek rosnie az do listopada :-D
A ja nadal czekam na list ze szpitala z moim pierwszym USG :eek: i powoli zaczynam sie denerwowac czy oby na pewno ta polozna wyslala moje papiery do szpitala no ale jak sie nic nie ruszy do nastepnego tygodnia to bede musiala wziasc sprawe we wlasne rece :oo2::tak:

reklama
dzięki dziewczynki, też się przeokropnie cieszę :-) teraz czekamy na wieści od onanana

julieet dziekuję za pamięc kochana:* Super że u Was wszystko ok:tak:
Mój Bąbelek tez niczego sobie, ma 74 mm więc już kawal byka:-D 2 rączki, 2 nóżki, 1 główka, 1 dupka no i tyle:tak: Jeszcze kręgosłup ladnie było widać no i ogólnie ładniutkie to moje maleństwo. Niestety przezierności nie zbadał, bo ma słabe USG:-( Ale ja jestem spokojna, moja dziecinka jest bardzo ruchliwa:-D
Aaaa jeszcze zapomniałam, lekarz mnie prawie okrzyczał że nie tyję ( jak ja już 2 kg do przodu:szok:), no i niestety mam infekcję ( coś mi się tak zdawało po tej ilości śluzu:/):-(

Ostatnia edycja:
noo, w końcu się odezwałaś :-) super, że wszystko gra, coraz większe te nasze bachorki, oby tak dalej !

julieet, onanana gratuluję wizyt!! Onana to ile masz przytyć? Mi lekarka powiedziała, że w całej ciąży 15kg :)

julieet, onanana gratuluję wizyt!! Onana to ile masz przytyć? Mi lekarka powiedziała, że w całej ciąży 15kg :)
He he nie wiem właśnie;-) Może jak na 4 miesiąc 2 kg to mało, nie wiem, w każdym razie jak dla mnie to juz jest mega dużo... heh
julieet ja tam tyle siedziałam.. masakra, byłam zapisana na 17:45 a weszłam chyba o 19:30....

onanana :) Tobie również z całych sił gratuluję :) super wieści :) coraz więcej teraz tutaj takich będzie :)

kochana, ja nie lepiej, przyszłam o 13, a wyszłam niewiele przed 16, ale pocieszam się, że to dlatego, bo lekarz idzie na urlop na miesiąc i wszystkie dzisiaj szturmem na niego natarły, myślałam że jak będę wcześniej, to nie będzie tak źle, ale były przede mną 4 dziewczyny już, wszystkie w ciąży, w między czasie lekarz gdzieś wyszedł i długo nie wracał, dobrze że wzięłam 'twój styl', to mi szybko zleciało w miarę

reklama
Do góry