reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Gola i ja gratuluję, u nas też było lekkie zdziwienie, że dziewczynka, bo mocno na chłopaka bylismy nastawieni :) Dobrze, że wszystko w porządku!!

I ja dziś po wizycie jestem, również wszystko ok, brzuszek rośnie, szyjka trzyma, wyniki badań wszystkie w normie, no i się troche zdziwiłam, bo od ostatniej wizyty przybrałam na wadze tylko 0,5 kg, a ogólnie w całej ciązy tylko z 5 kg więc nie jest tak źle...czuję sie jakby z 15:-D:-D Pytałam mojego doktora o twardnienie brzucha, bo zdarza mi się to raz, dwa razy dziennie i coraz mocniej to odczuwam, ale uspokoił, że do kilku razy dziennie to nie ma sie czym martwić i że będa sie te skurcze zapewne nasilać....

Majuska - gratuluję udanej wizyty :)

Gola - no nareszcie :) Córeczka - super, ogromne gratulacje :) Śliczne imię wybraliście :)

Ja dziś też byłam na nieplanowanej wizycie, bo brzuch mi się bardzo napinał ostatnio....no i skraca mi się szyjka. Do 4 sierpnia mam leżeć w łóżku, nie mogę wychodzić nawet z małym na spacery, leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Jak ja mam to zrobić przy biegającym po domu dziecku ?

Majuska1 super że wszystko ok z maluszkiem:-)
agutek79 ja to mam cały czas taki brzuch twardy jak stoję i chodzę i już się przezwyczaiłam pomimo tego że biorę 2x1 no-spe zamiast wcześniejszej luteiny...No tak przy dziecku następnym to ciężko leżeć..pozdrawiam

reklama
Do góry