reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

SSabrinaa - śliczności Wasze! Gratuluję synusia, zgadzam się z dziewczynami tatuś pewnie dumny jak paw:-D Najważniejsze, że mały pięknie się rozwija i wszystko OK!
Dziewczyny ile z nas jeszcze nie zna płci??
Gola wiem że ty nie znasz a ja mam przeczucie że będziesz miała córcię ;)

reklama
Gola wiem że ty nie znasz a ja mam przeczucie że będziesz miała córcię ;)
Może być i tak , że dowiem się przy porodzie - moja koleżanka (mieszkała kiedyś na tym osiedlu co ja a od kilku dobrych lat w Mszanie) ma termin na 4 lipca i do dziś nie wie! Za każdym razem tak maluszek ułożony, że lekarz nie jest pewien. Ma już córcię 2 letnią Martysię.
Ja już szczerze Wam powiem, że przeczuć nie mam co do płci, najpierw byłam pewna, że synuś potem , że córa , a teraz już zgłupiałam;-)
Bryszka jesteś trzecią osobą (prócz mojego taty i brata), która obstawia dziewuszkę, reszta rodzinki i znajomych stawia na synusia, taj jak już pisałam będę zakłady przyjmować :-D Z resztą nam jest to obojętne, najważniejsze ZDROWE maleństwo!!:-)

Mnie tez pare osob mowilo ze bede miec corcie ze az sama Ja chcialam :-D No ale ma byc chlopak i tez jestem mega szczesliwa dziewczyny a tatus jeszcze nic nie wie :-D Dzisiaj nie dal rady byc ze mna na USG wyjazd z pracy no ale bedzie dumny oj bedzie bo on od samego poczatku mowil ze chce miec synka a jemu przeczucie mowilo ze bedzie dziewczynka hehe :-D
Dzieki dziewczyny za mile slowa :-D

No to będzie mieć tatuś niespodziankę!! Fajnie już wiedzieć, można do dzidziolka mówić po imieniu, synuś, córcia :-)My mówimy dzidź nasz, ja na początku samym ciąży mówiłam Bobik - aż moja mama jak to usłyszała to zwału prawie dostała, bo ona miała w dzieciństwie psa co się Bobik wabił, he he:-D:-D

Ssabrinaa gratuluje zdrowego Syneczka, no tatus na pewno bedzie mega dumny i szczesliwy.

Gola84 ja tez jeszcze nie znam plci, ide w niedziele na usg i mam nadzieje ze uda mi sie dowiedziec, my narazie mowimy Dzidzius :)

Gola ja znam płeć ale na imię się zdecydować nie mogę.... mówię synuś najczęściej ;) Miał byc Igor... a teraz i Jędrzej mi się podoba i Remi... a tato już się do Igorka przyzwyczaił i o
A co do mojego przeczucia to nie wiem skąd je mam zwłaszcza że nawet ni znamy się realnie ale powiem -teraz już mogę- że u Nimfii miałam przeczucie że będzie chłopiec ;) i jest chłopiec... Może ja jestem czarownica ;>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ssabrinaa gratuluje zdrowego Syneczka, no tatus na pewno bedzie mega dumny i szczesliwy.

Gola84 ja tez jeszcze nie znam plci, ide w niedziele na usg i mam nadzieje ze uda mi sie dowiedziec, my narazie mowimy Dzidzius :)

No to już tuż tuż, kochana :-D Powodzenia i trzymamy kciuki żeby maluszek ujawnił swoją płeć, daj znać po wizycie:)
mycha ja poznam (mam nadzieję) 18 lipca, bo wtedy mam wizytę :-)

reklama
Sabrina, super że z dzidzią wszystko ok no i gratuluję synka, będzie synuś mamusi :-) Imię wstępnie macie wybrane ???

Z tymi przeczuciami, to różnie bywa, mi intuicja podpowiadała cały czas, że będzie chłopak, a tu zonk, dziewczynka. Mój mąż cały czas twierdził, że będzie córka, no i miał rację ;)

Do góry