reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ssabrina będzie dobrze, na pewno uśmiechniesz się od ucha do ucha, jak zobaczysz maleństwo.
Trzymamy &&&&&&&&&&&
Ja też już czekam z niecierpliwością na to usg, bo stęskniłam się widokiem mojego Synka :-)

reklama
u nas 3d kosztuje 100zł film i zdjęcia :p taniej niż moja wizyta u gina na zwykłym usg, bo 120zł płace.

Ssabrinaa powodzonka na usg, ja już też tęsknie chciałabym zobaczyć małego a to dopiero za 2 tyg :/ dobrze, że kopie :p

Dzieki dziewczyny za mile slowa:-)
andrzelika dokladnie tez tak mam,moje tez kopie i szaleje i to przynajmniej mnie uspakaja i wiem ze wszystko jest w porzadku z moja dzidzia :-)

Hej dziewczyny Ja juz jestem po wizycie:-D jestem mega szczesliwa widzialam moje malenstwo cale i zdrowe,widzialam serduszko jak bije i nozki poogladalam i ma sliczne stopki:-D raczkami machalo dzieciatko moje i otwieralo buzinke az sie poplakalam na sam widok no i lekarka mowila ze cos tam dynda mu miedzy nogami hehe :-D mowila ze prawdopodobnie bedzie CHLOPAK no ale podgladala na pare sposobow i za kazdym razem cos tam mialo miedzy nozkami i nawet mi pokazala wiec widzialam sama :tak::-) Dzieciatko zdrowe i nadal starsze o 5dni i termin mam nadal na 15.11 :-) A rozmiaru dzieciatka sie nie dowiedzialam z wrazenia zapomnialam zapytac ehh a w karcie nie mam wpisane :oo2: no ale najwazniejsze ze dzieciatko zdrowe :-)
A o to wam przedstawiam moje malenstwo :-D Nie mam skanera a zdjecie robilam aparatem wiec sa troszke malo wyrazne :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
SSabrinaa - śliczności Wasze! Gratuluję synusia, zgadzam się z dziewczynami tatuś pewnie dumny jak paw:-D Najważniejsze, że mały pięknie się rozwija i wszystko OK!
Dziewczyny ile z nas jeszcze nie zna płci??

Do góry