reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

agutek trzymam-y kciuki mocnoooo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, powodzenia, i proszę obowiązkowo się zameldować na BB po wizycie :-)

reklama
muszę Wam się pożalić że mam brata idiotę tak mnie zdenerwował, że aż mi ciśnienie podniósł, normalnie tak od samego rana, jeszcze mnie trzyma złość.

i z tego wszystkiego nie tu post wpisałam, ehh

Ostatnia edycja:
Aneczka mnie czasem tak w domu wkurzają że mam ochotę przez okno wyskoczyc.... czasem wręcz czuję jak mój maluszek przez to się denerwuje.... mnie np własny ojciec żyć nie daje ;( przykre to ale zawsze najbardzie ranią nas najbliźsi takie zycie ...

Aneczka mnie czasem tak w domu wkurzają że mam ochotę przez okno wyskoczyc.... czasem wręcz czuję jak mój maluszek przez to się denerwuje.... mnie np własny ojciec żyć nie daje ;( przykre to ale zawsze najbardzie ranią nas najbliźsi takie zycie ...
Ojj kochana, wiem o czym mówisz, mimo, że nam się dobrze mieszka i obywa się bez kłótni , to mój ojciec też doprowadza mnie do szału, ale damy radę, nie my pierwsze i nie ostatnie, głowa do góry! ;-)

Bryszka u mnie było to samo, dlatego szybciutko poszłam z domu i mam święty spokój;-) Początki życia " na swoim" byly trudne, ale teraz jest spoko i w życiu bym już nie wróciła do domu rodziców:/

Mysmy na szczescie tez nie musieli mieszkac z zadnym z naszych rodzicow, bo jednak na odleglosc wszystko jest super a pod jednym dachem wiem ze to by sie fatalnie skonczylo. Na szczescie mielismy taki komfort ze moglismy sobie na to pozwolic, jednak nie kazdy ma taka mozliwosc i trzeba zacisnac zeby i jakos sobie radzic.

reklama
ja sobie nie wyobrażam mieszkania ani z teściami ani z moją mamą, całe szczęście nie jesteśmy do tego zmuszeni, a tym które tak mieszkają współczuję i mam nadzieję, że szybko sytuacja się zmieni na lepsze :)

Do góry