reklama
Hej dziewczyny, ja Hej dziewczyny, ja rowniez juz po wizytce i naszemu chlopczykowi odpadl penisek i bedziemy miec 2 coreczki-> jestesmy przeszczesliwi
. Male maja po 255 i 220gr, wiec calkiem pokazne:-). Jednak nie wszystko jest tak rozowo-> szyjka sie skracila z 4cm ostatnio na 3,4 i lekarz chce mi szew zalozyc, i z tego powodu bede musiala byc 2-3 dni w szpitalu w nastepnym tygodniu. Niby 3,4 cm to nie tragedia jeszcze, ale moj lekarz woli zawczasu zadzialac i ja mu ufam.
Ewa87-> gratuluje coreczki
Ewa87-> gratuluje coreczki
Gola84
Fanka BB :)
Ptencer nio to w takim razie gratuluję dwóch córeczek! :-) Super, będziesz mieć w domu solidarność jajników ;-) Sporo już ważą dziewczyny
JustynaZ ja jakoś od początku ciąży też zawsze bardziej czuję lewą stronę (ktoś mi kiedyś mówił, że pewnie jajeczko zostało uwolnione z lewego jajnika i dlatego;-) )
Ssabrinaa gratuluję miłego spotkania z położną, super , że posłuchałaś serducha
Ewa87 jeszcze raz wielkie gratki! fajnie - będzie parka Ja mam nadzieję dowiem się 20 tego :-)
JustynaZ ja jakoś od początku ciąży też zawsze bardziej czuję lewą stronę (ktoś mi kiedyś mówił, że pewnie jajeczko zostało uwolnione z lewego jajnika i dlatego;-) )
Ssabrinaa gratuluję miłego spotkania z położną, super , że posłuchałaś serducha
Ewa87 jeszcze raz wielkie gratki! fajnie - będzie parka Ja mam nadzieję dowiem się 20 tego :-)
Ewa jeszcze raz gratuluje malej damy i udanej wizyty ;-):-)
No Ja takze jestem juz po wizycie z polozna,byla szybka i rutynowa no ale najwazniejsze bylo posluchanie serduszka poraz pierwszy,oczywiscie dzieciatko nie bardzo sie to podobalo az polozna sie smiala ze kopie i ciezko jest cos wylapac,no ale uslyszelismy i bylo to najcudowniejszy dzwiek jaki slyszalam .Waga praktycznie stoi w miejscu teraz waze 56kg a tak poza tym to nic innego nie zrobila ani nie sprawdzila acha UWAGA nastepna wizyte z polozna mam 22 sierpien !!!!
A będziesz może w Polsce przez ten czas, żeby się umówić chociaż na USG? Bo rozumiem, że płci nie było i żadnego dużego badania maluszka?
Jak pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka (to był chyba 8t) to się strasznie wzruszyłam i zrozumiałam, że tam jest mój maluch i będę mamą! To było przerażające trochę, bo bałam się strasznie nowej roli, ale teraz jestem spokojniejsza i wierzę, że będzie dobrze.
Ptencer, dobrze, że lekarz szybko reaguje, to może zapobiec czemuś gorszemu w przyszłości Fajnie, że będą dwie dziewczynki gratulacje!
tez mam taka nadziejeptencer, gratuluję dwóch córeczek, super! mam nadzieję, że szew spełni swoje zadanie i wszystko do samego rozwiązania będzie ok!
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Nie bede w Pl niestety no ale 30 czerwca mam USG polowkowe i wtedy mam nadzieje dowiedziec sie kto u mnie mieszka jesli dzidzia pokaze nam oczywiscie A ta wizyta wczoraj to jest rutynowa wizyta z polozna bo tutaj w UK opieke nad ciezarna ma wlasnie polozna a nie ginekolog,ona tylko sprawdza podstawowe sprawy no ale jesli bedzie mnie cos nie pokoic no to moge zawsze podejsc do niej w kazdy poniedzialek a polozna mam zaraz kolo domciuA będziesz może w Polsce przez ten czas, żeby się umówić chociaż na USG? Bo rozumiem, że płci nie było i żadnego dużego badania maluszka?
Jak pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka (to był chyba 8t) to się strasznie wzruszyłam i zrozumiałam, że tam jest mój maluch i będę mamą! To było przerażające trochę, bo bałam się strasznie nowej roli, ale teraz jestem spokojniejsza i wierzę, że będzie dobrze.
Ptencer, dobrze, że lekarz szybko reaguje, to może zapobiec czemuś gorszemu w przyszłości Fajnie, że będą dwie dziewczynki gratulacje!
ptencer moje wielkie GRATULACJE dwoch ksiezniczek,super dwie coreczki no i spore masz juz te dziewczyny,a o szyjke sie nie martw najwazniejsze ze lekarz reaguje i jesli trzeba zalozyc to przynajmniej bedziesz spokojniejsza ze wszystko jest w porzadku,najwazniejsze ze dziewczyny sa zdrowe ;-)
reklama
Margana
Fanka BB :)
Ewa87 jeszcze raz gratuluje dziewczyni! Super, ze córcia zdrowa:-)
Ssabrina gratuluję usłyszenia serduszka!
ptecer to gratuluje jednak dwóch córeczkek! Co do szyjki to nie jest tak źle (moja ma 1,7cm), ale przy bliźniakach pewnie bardziej trzeba uważać. Najważniejsze, ze lekarz w porę reaguje, a szew na pewno zrobi swoje!
Ssabrina gratuluję usłyszenia serduszka!
ptecer to gratuluje jednak dwóch córeczkek! Co do szyjki to nie jest tak źle (moja ma 1,7cm), ale przy bliźniakach pewnie bardziej trzeba uważać. Najważniejsze, ze lekarz w porę reaguje, a szew na pewno zrobi swoje!