Agnes! na pewno wszystko dobrze no i mieści się w normie! super! A jak się budzi takiego malucha?
No jak to jak? po prostu pukając w brzuch i wołając "wstawaj śpiochu"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnes! na pewno wszystko dobrze no i mieści się w normie! super! A jak się budzi takiego malucha?
Gratuluję! No to mamy drugiego marcowego chłopa! Wspaniałe uczucie móc tak popodglądać małego człowieczka.Ja tez po wizycie :-) Fasolka jest najprawdopodobniej Fasolem :-)
no u mnie z tym problem by był... wizzair najbliższe loty ma dla mnie z liverpoolu do katowic a ja mieszkam na południu Walii a w Polsce-podkarpacie (okolice Sanoka) zawsze latam easyjetem Bristol-Kraków...Rozczochrana, wizzair ma bilety za 89 zl przez caly pazdziernik i chyba Cie taniej jechac do Polski, miec tygodniowy urlop plus usg niz tutaj robic
Gratuluje Wszystkim!
Gratulujemy Pabella i świętujemy odkrycie drugiego marcjanina w naszym gronie