reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

patik tak się cieszę! Świetne nowiny! oby teraz tylko takie były:):tak: fajnie, że z córcią byliście, ja jakbym swojego wzięła, to gabinet i wszystkie sprzęty byłyby w strzępach:-D dlatego nawet o tym nie myślę:baffled:

reklama
Futrzakowa ja tez sie zastanawiam bo to duzy koszt ale podobno warto i własnie tak w okolicy 20tyg.Gdzie bedziesz robic? jesli mozna wiedziec,podobno dr.Preis jest super.

Futrzakowa ja tez sie zastanawiam bo to duzy koszt ale podobno warto i własnie tak w okolicy 20tyg.Gdzie bedziesz robic? jesli mozna wiedziec,podobno dr.Preis jest super.

zapytam się mojego ginka gdzie poleca ... mnie to przerażą cena - sprawdzałam póki co w klinikach i tam liczą sobie 300zł ... byc może taka jest norma...nie wiem... zapytam się ginka i on na pewno doradzi:-) ale daj znać jak ty się rozeznasz i na kogoś zdecydujesz:-)

Mi wszystkie znajome polecaja tego Preisa,dwie miały musowo robione ze wzgledu na toksoplazmoze,przjmuje gdzies koło ETC na Zaspie,podobno tez ok 300zł ale on ma super sprzet i umie z niego korzystac,ponoc robi tez operacje w łonie matki.Na podforum BB Trojmiejskim tez o nim pisały dziewczyny.

Mi wszystkie znajome polecaja tego Preisa,dwie miały musowo robione ze wzgledu na toksoplazmoze,przjmuje gdzies koło ETC na Zaspie,podobno tez ok 300zł ale on ma super sprzet i umie z niego korzystac,ponoc robi tez operacje w łonie matki.Na podforum BB Trojmiejskim tez o nim pisały dziewczyny.

o to 2 minuty ode mnie:-D musze sprawdzić:-D

reklama
Do góry