reklama
futrzakowa
yea! to ja!
patik super:-) ja też się wybiorę na 3d/4d ale chyba dopiero w 20-24 tyg:-) podobno wtedy najlepiej:-)
futrzakowa
yea! to ja!
Futrzakowa ja tez sie zastanawiam bo to duzy koszt ale podobno warto i własnie tak w okolicy 20tyg.Gdzie bedziesz robic? jesli mozna wiedziec,podobno dr.Preis jest super.
zapytam się mojego ginka gdzie poleca ... mnie to przerażą cena - sprawdzałam póki co w klinikach i tam liczą sobie 300zł ... byc może taka jest norma...nie wiem... zapytam się ginka i on na pewno doradzi:-) ale daj znać jak ty się rozeznasz i na kogoś zdecydujesz:-)
Mi wszystkie znajome polecaja tego Preisa,dwie miały musowo robione ze wzgledu na toksoplazmoze,przjmuje gdzies koło ETC na Zaspie,podobno tez ok 300zł ale on ma super sprzet i umie z niego korzystac,ponoc robi tez operacje w łonie matki.Na podforum BB Trojmiejskim tez o nim pisały dziewczyny.
futrzakowa
yea! to ja!
Mi wszystkie znajome polecaja tego Preisa,dwie miały musowo robione ze wzgledu na toksoplazmoze,przjmuje gdzies koło ETC na Zaspie,podobno tez ok 300zł ale on ma super sprzet i umie z niego korzystac,ponoc robi tez operacje w łonie matki.Na podforum BB Trojmiejskim tez o nim pisały dziewczyny.
o to 2 minuty ode mnie musze sprawdzić
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
gratulejszyn paticzku
reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
dziewczyny 300 złotych to pikuś przy 200 funtach które trzeba wydać u mnie hehe