Cat Ballou
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny ;* Kurde dzis odwołane wszystkie usg wiec znowu sie nic nie dowiem, jeszcze mnie przeniesli na sale 4 osobową ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie moja też mi nic nie mowi, przy W> też nie mialam robionego wymazuNo i ja się dowiedziałam, że u mnie w szpitalu nie są potrzebne te badania z paciorkowca... Moja gin wogóle nic nie wspominała na ten temat. Więc chyba nie będę tego robić... Bo nie miała bym gdzie, wizyta u gin dopiero 20.01
124 tyś to fakt że ponizej normy ale jeszcze bardzo bardzo bardzo bezpieczna ilość i jak widac nie sapada
bardzo pocieszające jest to co piszesz Vetka może jestem trochę panikara.. robiłam to badanie w innym laboratorium, ale to pewnie bez znaczenia, chociaż kilka pozycji to mi się w ogóle nie zgadza.
Orientujesz się może na czym polega wizyta w poradni hematologicznej?