reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Cat - jesteś już w 36tc, więc luz :) poza tym maja Cię na oku i będą obserwować. Nie denerwuj się i spokojnie odpoczywaj.
Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie &&& Będzie dobrze ;)

reklama
Cat- nie martw wszystko bedzie dobrze. Jestes w szpitalu czyli maja na Was oko i masz pewnosc ze badaja Cie i sprawdzaja twoj stan i maluszka.

buziaczek- tu chyba chodzi o WC (ta porcelana)

hihi tak, przez to ze przez przypadek napilam sie herbaty z LISCI malin- wymiotowalam jedyne 2 razy w tej ciazy- chyba sie organizm bronil- bo taki napoj nie byl wskazany we wczesnej ciazy.
Dobrze ze herbaty nie wyrzucilam i teraz przyda sie na "przyspieszenie/wywolanie" porodu
buziaczku- owocowe herbatki sa aromatyzowane, albo skladaja sie z suszonych owocow..a nam potrzebne sa teraz liscie malin- a nie ich owoce.
sorrki ze tak zawile czasem pisze- ale mi ewidentnie mozg sie skurczyl w tej ciazy- i ciezko mi sie wyslowic. Do tego te moje literowki, ahhh

Cat ballou- dobrze dziewczyny pisza..ciaza juz bardzo zaawansowana 36 tygodni-nie ma sie czym martwic- i jak Vecia mowi- jutro pewnie przekaza ci wiecej informacji. Trzymaj sie cieplo

Cat jestem pewna ze wszystko sie ułozy,ciaza juz jest duza wiec i bezpieczna a Ty jestes pod stała opieka,niedenerwuj sie,wszystko skonczy sie dobrze tak jak to było do tej pory;) trzymam &&&&&&&&&

Ja tez juz mam wyniki wymazu i naszczescie nic nie wyhodowano;)

Fifrus to trzymam kciuki za wizyte i badanko;)No ja to sie bałam tego wyniku,nawet nie ze wzgledu na dziecko bo wiem ze tu pomogły by antybiotyki ale tak jakos bo np cytologie zawsze mam z bakteriami ale moj gin zawsze uspokaja ze dla regularnie wspołzyjacej kobiety to normalne sa te bakterie;)

No i ja się dowiedziałam, że u mnie w szpitalu nie są potrzebne te badania z paciorkowca... Moja gin wogóle nic nie wspominała na ten temat. Więc chyba nie będę tego robić... Bo nie miała bym gdzie, wizyta u gin dopiero 20.01

ja dziś u gina będę miała robiony wymaz... w ogóle jestem ciekawa jak się miewa moja szyjka :-D no i jak ułożony jest mój bąbel :-D

Ja powtórzyłam dzisiaj morfologie i jednak mam za mało tych płytek, bo 124.. jutro poradnia, zobaczymy co mi tam będą robić..

reklama
Do góry