reklama
Cat- nie martw wszystko bedzie dobrze. Jestes w szpitalu czyli maja na Was oko i masz pewnosc ze badaja Cie i sprawdzaja twoj stan i maluszka.
buziaczek- tu chyba chodzi o WC (ta porcelana)
hihi tak, przez to ze przez przypadek napilam sie herbaty z LISCI malin- wymiotowalam jedyne 2 razy w tej ciazy- chyba sie organizm bronil- bo taki napoj nie byl wskazany we wczesnej ciazy.
Dobrze ze herbaty nie wyrzucilam i teraz przyda sie na "przyspieszenie/wywolanie" porodu
buziaczku- owocowe herbatki sa aromatyzowane, albo skladaja sie z suszonych owocow..a nam potrzebne sa teraz liscie malin- a nie ich owoce.
sorrki ze tak zawile czasem pisze- ale mi ewidentnie mozg sie skurczyl w tej ciazy- i ciezko mi sie wyslowic. Do tego te moje literowki, ahhh
Cat ballou- dobrze dziewczyny pisza..ciaza juz bardzo zaawansowana 36 tygodni-nie ma sie czym martwic- i jak Vecia mowi- jutro pewnie przekaza ci wiecej informacji. Trzymaj sie cieplo
mamii
Fanka BB :)
Cat trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, dasz radę przeczekać przecież to dla dzidzula
Cat jestem pewna ze wszystko sie ułozy,ciaza juz jest duza wiec i bezpieczna a Ty jestes pod stała opieka,niedenerwuj sie,wszystko skonczy sie dobrze tak jak to było do tej pory trzymam &&&&&&&&&
Ja tez juz mam wyniki wymazu i naszczescie nic nie wyhodowano
Ja tez juz mam wyniki wymazu i naszczescie nic nie wyhodowano
Fifrus to trzymam kciuki za wizyte i badankoNo ja to sie bałam tego wyniku,nawet nie ze wzgledu na dziecko bo wiem ze tu pomogły by antybiotyki ale tak jakos bo np cytologie zawsze mam z bakteriami ale moj gin zawsze uspokaja ze dla regularnie wspołzyjacej kobiety to normalne sa te bakterie
No i ja się dowiedziałam, że u mnie w szpitalu nie są potrzebne te badania z paciorkowca... Moja gin wogóle nic nie wspominała na ten temat. Więc chyba nie będę tego robić... Bo nie miała bym gdzie, wizyta u gin dopiero 20.01
futrzakowa
yea! to ja!
ja dziś u gina będę miała robiony wymaz... w ogóle jestem ciekawa jak się miewa moja szyjka no i jak ułożony jest mój bąbel
reklama
124 tyś to fakt że ponizej normy ale jeszcze bardzo bardzo bardzo bezpieczna ilość i jak widac nie sapadaJa powtórzyłam dzisiaj morfologie i jednak mam za mało tych płytek, bo 124.. jutro poradnia, zobaczymy co mi tam będą robić..