reklama
traschka
Mama Marysi
aaga no to moje gratulacje) Parka super, chociaż z wyprawką będzicie mieli podwójną zabawę... Dobrze, że maluszki zdrowe!
aaga to masz szczescie. Gratulacje!!!!
Para za jednym razem to dopiero sukces:-);-)
To teraz nie masz problemu z ubraniami, bo możesz brać wszystko co ci się tylko podoba. Trzymam kciuki za dziewczynkę, bo jak widać chłopak już sobie dobrze radzi.
Para za jednym razem to dopiero sukces:-);-)
To teraz nie masz problemu z ubraniami, bo możesz brać wszystko co ci się tylko podoba. Trzymam kciuki za dziewczynkę, bo jak widać chłopak już sobie dobrze radzi.
A moge spytac gdzie mieszkasz?Tutaj tez tak jest i rzeczywiscie manimalizuje to stres. Ja jestem troche dociekliwa wiec poszlam do szpitala po wydruk wszystkich badan -20 kartek!!!, bo wiedzialam, ze choc nie jest to praktykowane, mam prawo odebrac swoje wyniki. Potem studiowalam je sama w domu przez 2 tygodnie porownujac je z normami na internecie ))))Po kilku dniach na wizycie spytalam sie tylko jak tam moje wyniki a ona mowi, ze jak nie wzywali do szpitala to dobrze. Potem jeszcze zerknela w papiery dla pewnosci i powiedziala, ze super ))
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aaga serdecznie gratuluję!!! Super że maluchy zdrowe
Aaga gratuluję zdrowych maluszków! No i parka Chyba lepiej być nie mogło
Co do do spadającego hematokrytu i hemoglobiny, to u mnie jest podobnie, do tego stale rośnie mi poziom leukocytów. Jednak nie ma jeszcze tragedii więc nie zawracam sobie tym głowy.
Co do do spadającego hematokrytu i hemoglobiny, to u mnie jest podobnie, do tego stale rośnie mi poziom leukocytów. Jednak nie ma jeszcze tragedii więc nie zawracam sobie tym głowy.
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
aaga gratulacje:-)
Anapi Nadzieja u mnie jest podobnie.Nie podawane są żadne wyniki.Jedynie na prośbę moją lekarz skopiował mi wyniki na toxo,hiv,rózyczkę,i morfologię. Ale normy nie były podane a wyniki tutaj to są negatywne lub pozytywne a na morfologi miałam napisane ze w normie.
Wiec nic nie mogłam porównywać.
Mam tez karte ciązy w która mam chyba dopiero 2 wpisy,bo lekarz to robi jak mu sie przypomni,całą dokumentacje ma w komputerze i każdy inny lekarz ma dostęp do niej,więc jak ide na usg do innego lekarza to nic nie musze mowić o badaniach bo on już wszystko ma.
Myśle że jest to dobre bo unikasz dociekań i niepotrzebnych stresów.
Anapi Nadzieja u mnie jest podobnie.Nie podawane są żadne wyniki.Jedynie na prośbę moją lekarz skopiował mi wyniki na toxo,hiv,rózyczkę,i morfologię. Ale normy nie były podane a wyniki tutaj to są negatywne lub pozytywne a na morfologi miałam napisane ze w normie.
Wiec nic nie mogłam porównywać.
Mam tez karte ciązy w która mam chyba dopiero 2 wpisy,bo lekarz to robi jak mu sie przypomni,całą dokumentacje ma w komputerze i każdy inny lekarz ma dostęp do niej,więc jak ide na usg do innego lekarza to nic nie musze mowić o badaniach bo on już wszystko ma.
Myśle że jest to dobre bo unikasz dociekań i niepotrzebnych stresów.