reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
aaga ale suuuper,marzenie wielu mam,oczywiście poza zdrowiem maluchów,ale,żeby para od razu,suuuper.
współczuję dziewczynce,że taka ściśnięta;-)
ale fajnie.oby się tylko potwierdziła płeć i będzie super.
gratulacje

aaga to masz szczescie. Gratulacje!!!!
Para za jednym razem to dopiero sukces:-);-)
To teraz nie masz problemu z ubraniami, bo możesz brać wszystko co ci się tylko podoba. Trzymam kciuki za dziewczynkę, bo jak widać chłopak już sobie dobrze radzi.

Tutaj tez tak jest i rzeczywiscie manimalizuje to stres. Ja jestem troche dociekliwa wiec poszlam do szpitala po wydruk wszystkich badan -20 kartek!!!, bo wiedzialam, ze choc nie jest to praktykowane, mam prawo odebrac swoje wyniki. Potem studiowalam je sama w domu przez 2 tygodnie porownujac je z normami na internecie :)))))Po kilku dniach na wizycie spytalam sie tylko jak tam moje wyniki a ona mowi, ze jak nie wzywali do szpitala to dobrze. Potem jeszcze zerknela w papiery dla pewnosci i powiedziala, ze super :)))
A moge spytac gdzie mieszkasz?

Aaga gratuluję zdrowych maluszków! No i parka :) Chyba lepiej być nie mogło :)

Co do do spadającego hematokrytu i hemoglobiny, to u mnie jest podobnie, do tego stale rośnie mi poziom leukocytów. Jednak nie ma jeszcze tragedii więc nie zawracam sobie tym głowy.

reklama
aaga gratulacje:-)

Anapi Nadzieja u mnie jest podobnie.Nie podawane są żadne wyniki.Jedynie na prośbę moją lekarz skopiował mi wyniki na toxo,hiv,rózyczkę,i morfologię. Ale normy nie były podane a wyniki tutaj to są negatywne lub pozytywne a na morfologi miałam napisane ze w normie.
Wiec nic nie mogłam porównywać.
Mam tez karte ciązy w która mam chyba dopiero 2 wpisy,bo lekarz to robi jak mu sie przypomni,całą dokumentacje ma w komputerze i każdy inny lekarz ma dostęp do niej,więc jak ide na usg do innego lekarza to nic nie musze mowić o badaniach bo on już wszystko ma.
Myśle że jest to dobre bo unikasz dociekań i niepotrzebnych stresów.

Do góry