reklama
Misialina
Fanka BB :)
A więc tak...szyjka się skróciła z 4,9 mm do 4,0 mm...nie jest tragicznie jak na ten etap ciąży...miałam dopochwowe usg i normalne...skąd te bóle nie wiadomo...ale prawdopodobnie mała gdzieś naciska i dlatego te bóle...ale mam brać pól tabletki Fenoterolu na noc...jesli nie przejdzie mam nie brać...jesli skurcze będą częste mam zaraz jechać na IP...no i mała jest odwrócona nózkami na dól...musimy obserwować i mieć nadzieję że się odwróci...to tyle.
andariel
mama super dwójki :]
Misialina masz jeszcze sporo, spoko!
moją wizytę przełożono na 28-02; odebrałam już pessar i muszę przyznać, że doznałam lekkiego szoku: raz, że to takie wieeeeelkie (nie wiem jakim cudem można tego ustrojstwa nie czuć po założeniu?), a dwa, że ma kolor... mocno niebieski nie to, żeby mi to jakąś wielką różnicę robiło, ale spodziewałam się czegoś przezroczystego raczej;-)
moją wizytę przełożono na 28-02; odebrałam już pessar i muszę przyznać, że doznałam lekkiego szoku: raz, że to takie wieeeeelkie (nie wiem jakim cudem można tego ustrojstwa nie czuć po założeniu?), a dwa, że ma kolor... mocno niebieski nie to, żeby mi to jakąś wielką różnicę robiło, ale spodziewałam się czegoś przezroczystego raczej;-)
traschka
Mama Marysi
Misialina 4 cm to piękny wynik Tutaj połowa ci pewnie zazdrości! Ja się nie wypowiem bo nie wiem ile ma moja "szynka".
reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Ja tez po wizycie. Jestem troche zmartwiona, bo co prawda lekarz nie zmierzyl ani nie zwazyl maluszka, ale z jedynego zdjecia ktore zrobila i whblagalam od niej wychodzi ze maluszek ma tylko 18 cm. Nie jestem pewna czy to jest pomiar jego dlugosci ale co innego to moze byc ? Jest dokladnie napisane CN64 a pod spodem 18 cm. Co o tym myslicie
misialina dobrze, ze u ciebie wszystko gra :-)
misialina dobrze, ze u ciebie wszystko gra :-)