reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
it`s a boy !!!!

hehe ale sie ciesze :) 3 godziny nas nie było samo badanie ponad godzine bo mały nie chciał współpracować :) ale po godzinie się udało i widziałam siurka i jajka :) a twarzyczke sobie zasłaniał bardzo skrzętnie więc tylko jedną fotkę udało sie pstryknąć bez ręki :) bo tak to albo się zasłaniał albo groził babce pięścią :) wszystko w jak najlepszym porządku..maluch waży 34 dag jak porządny kawałek szynki :) i jest całkowicie zdrowy, robi głupie minki i siedzi po turecku :)
a jak się uśmiecha to wygląda jak mój psiak :) i slooodko ziewa - bidulek poturbowany bo pani prawie waliła w ten brzuch :)

umęczeni jesteśmy ale szczęśliwi....problem mamy tylko z imieniem bo antków jest bardzo dużo i myślimy dalej :(

Ironia, oczywiście że chłopak, nie mogłoby być inaczej!!! Gratuluję pięknie! A swoją drogą podziwiam lekarza, moja na pewno nie poświęciłaby mi tyle czasu na poszukiwanie siusiorka:) U niej zawsze spóźnienia dlatego zapisuje się na najwcześniejszą godzinę... kiedyś byłam wieczorem i miałam półtorej godziny czekania.

Traschka gratuluje długonogiej coreczki mieszkającej w brzuszku:tak:.
Ironia gratulacje chłopczyka:tak:, teraz moze skupic sie na jednej płci podczas rozmyslan nad imieniem

reklama
Do góry