reklama
it`s a boy !!!!
hehe ale sie ciesze 3 godziny nas nie było samo badanie ponad godzine bo mały nie chciał współpracować ale po godzinie się udało i widziałam siurka i jajka a twarzyczke sobie zasłaniał bardzo skrzętnie więc tylko jedną fotkę udało sie pstryknąć bez ręki bo tak to albo się zasłaniał albo groził babce pięścią wszystko w jak najlepszym porządku..maluch waży 34 dag jak porządny kawałek szynki i jest całkowicie zdrowy, robi głupie minki i siedzi po turecku
a jak się uśmiecha to wygląda jak mój psiak i slooodko ziewa - bidulek poturbowany bo pani prawie waliła w ten brzuch
umęczeni jesteśmy ale szczęśliwi....problem mamy tylko z imieniem bo antków jest bardzo dużo i myślimy dalej
hehe ale sie ciesze 3 godziny nas nie było samo badanie ponad godzine bo mały nie chciał współpracować ale po godzinie się udało i widziałam siurka i jajka a twarzyczke sobie zasłaniał bardzo skrzętnie więc tylko jedną fotkę udało sie pstryknąć bez ręki bo tak to albo się zasłaniał albo groził babce pięścią wszystko w jak najlepszym porządku..maluch waży 34 dag jak porządny kawałek szynki i jest całkowicie zdrowy, robi głupie minki i siedzi po turecku
a jak się uśmiecha to wygląda jak mój psiak i slooodko ziewa - bidulek poturbowany bo pani prawie waliła w ten brzuch
umęczeni jesteśmy ale szczęśliwi....problem mamy tylko z imieniem bo antków jest bardzo dużo i myślimy dalej
traschka
Mama Marysi
Ironia, oczywiście że chłopak, nie mogłoby być inaczej!!! Gratuluję pięknie! A swoją drogą podziwiam lekarza, moja na pewno nie poświęciłaby mi tyle czasu na poszukiwanie siusiorka U niej zawsze spóźnienia dlatego zapisuje się na najwcześniejszą godzinę... kiedyś byłam wieczorem i miałam półtorej godziny czekania.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ale piękne wiadomości!!!
Traschka - gratuluję córeczki i witaj w klubie mamuś córeczek :-)
Ironia - gratuluję synusia!!!!
Traschka - gratuluję córeczki i witaj w klubie mamuś córeczek :-)
Ironia - gratuluję synusia!!!!
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ironia serdecznie gratuluję synka :-)
"jak porządny kawałek szynki" - uśmiałam się do łez
Super że maluszek zdrowiutki i szaleje :-)
"jak porządny kawałek szynki" - uśmiałam się do łez
Super że maluszek zdrowiutki i szaleje :-)