reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Dżastina, ja Ci już mówiłam- wróżę Ci córkę, ale to głownie dlatego, że imię Konstancja mi się szalenie podoba!:)

O kochana lejesz miód na moje usta:):):)
Ja tak marzę o córeczcę:) O tych różowych sukieneczkach i kiteczkach i kolczykach:) O kochana oby Twoje przeczucie się nie myliło... A imie bajka... strasznie mi się Konstancja podoba:)

reklama
Kati, ja z kolei często rano miałam przeczucie, że zajęć nie będzie- i mówiłam wspólokatorce żebyśmy nie jechały- prawie zawsze miałam rację. Kilka razy zajęcia były odwołane, innym razem nie dojechałyśmy, bo tramwaj się zepsuł- kilka razy nawet zaufałam swojej intuicji i nie poszłam:)

Traschka, gratuluję córeczki :)

Jeśli faktycznie dzieci mają intuicję to mój syn wszystkim mówi, że będzie miał brata. Ja sama nie mam przeczuć, ale większość mówi, że będzie chłopak i tak chyba powoli się z tym oswajam. No chyba, że będzie jednak niespodzianka :)

Traschka, gratuluję córeczki :)

Jeśli faktycznie dzieci mają intuicję to mój syn wszystkim mówi, że będzie miał brata. Ja sama nie mam przeczuć, ale większość mówi, że będzie chłopak i tak chyba powoli się z tym oswajam. No chyba, że będzie jednak niespodzianka :)
mój tez mówi,że chce braciszka,bo on jest chłopczykiem

A mój Jaś mówi że będzie dziewczynka. Mówi że to jego dziewczyneczka księżniczka i że kupi jej koronę i suszarkę i będzie ubierał na różowo. Myślę że wszystko przez to że moja siostra ma córeczkę którą Jaś bardzo kocha.:-)

traschka gratuluję tak udanej wizyty u lekarza i córeczki w brzuszku :-) Fajnie ,że podał Ci wagę dzidziusia...ja nie wiem ile moje maleństwo waży.Lekarz skupił się głównie na najważniejszych wyliczeniach...kość udowa itd.

Mój synek od początku nam mówił ,że chce siostrę i na pewno w brzuszku mam córeczke...Troszkę mi wywróżył...

reklama
Do góry