reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Dżastina, ja Ci już mówiłam- wróżę Ci córkę, ale to głownie dlatego, że imię Konstancja mi się szalenie podoba!:)

O kochana lejesz miód na moje usta:):):)
Ja tak marzę o córeczcę:) O tych różowych sukieneczkach i kiteczkach i kolczykach:) O kochana oby Twoje przeczucie się nie myliło... A imie bajka... strasznie mi się Konstancja podoba:)

reklama
Kati, ja z kolei często rano miałam przeczucie, że zajęć nie będzie- i mówiłam wspólokatorce żebyśmy nie jechały- prawie zawsze miałam rację. Kilka razy zajęcia były odwołane, innym razem nie dojechałyśmy, bo tramwaj się zepsuł- kilka razy nawet zaufałam swojej intuicji i nie poszłam:)

Traschka, gratuluję córeczki :)

Jeśli faktycznie dzieci mają intuicję to mój syn wszystkim mówi, że będzie miał brata. Ja sama nie mam przeczuć, ale większość mówi, że będzie chłopak i tak chyba powoli się z tym oswajam. No chyba, że będzie jednak niespodzianka :)

Traschka, gratuluję córeczki :)

Jeśli faktycznie dzieci mają intuicję to mój syn wszystkim mówi, że będzie miał brata. Ja sama nie mam przeczuć, ale większość mówi, że będzie chłopak i tak chyba powoli się z tym oswajam. No chyba, że będzie jednak niespodzianka :)
mój tez mówi,że chce braciszka,bo on jest chłopczykiem

A mój Jaś mówi że będzie dziewczynka. Mówi że to jego dziewczyneczka księżniczka i że kupi jej koronę i suszarkę i będzie ubierał na różowo. Myślę że wszystko przez to że moja siostra ma córeczkę którą Jaś bardzo kocha.:-)

traschka gratuluję tak udanej wizyty u lekarza i córeczki w brzuszku :-) Fajnie ,że podał Ci wagę dzidziusia...ja nie wiem ile moje maleństwo waży.Lekarz skupił się głównie na najważniejszych wyliczeniach...kość udowa itd.

Mój synek od początku nam mówił ,że chce siostrę i na pewno w brzuszku mam córeczke...Troszkę mi wywróżył...

reklama
Do góry