reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
it`s a boy !!!!

hehe ale sie ciesze :) 3 godziny nas nie było samo badanie ponad godzine bo mały nie chciał współpracować :) ale po godzinie się udało i widziałam siurka i jajka :) a twarzyczke sobie zasłaniał bardzo skrzętnie więc tylko jedną fotkę udało sie pstryknąć bez ręki :) bo tak to albo się zasłaniał albo groził babce pięścią :) wszystko w jak najlepszym porządku..maluch waży 34 dag jak porządny kawałek szynki :) i jest całkowicie zdrowy, robi głupie minki i siedzi po turecku :)
a jak się uśmiecha to wygląda jak mój psiak :) i slooodko ziewa - bidulek poturbowany bo pani prawie waliła w ten brzuch :)

umęczeni jesteśmy ale szczęśliwi....problem mamy tylko z imieniem bo antków jest bardzo dużo i myślimy dalej :(

Ironia, oczywiście że chłopak, nie mogłoby być inaczej!!! Gratuluję pięknie! A swoją drogą podziwiam lekarza, moja na pewno nie poświęciłaby mi tyle czasu na poszukiwanie siusiorka:) U niej zawsze spóźnienia dlatego zapisuje się na najwcześniejszą godzinę... kiedyś byłam wieczorem i miałam półtorej godziny czekania.

Traschka gratuluje długonogiej coreczki mieszkającej w brzuszku:tak:.
Ironia gratulacje chłopczyka:tak:, teraz moze skupic sie na jednej płci podczas rozmyslan nad imieniem

reklama
Do góry