reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Wiecie, bo mam zdiagnozowane poronienia nawykowe, już swoje w zyciu wycierpialam, a teraz nawet dopler mi nie pomaga zachowac spokoju, to juz prawie polowa ciązy, nie moze sie juz nic strasznego zdarzyc, prawda?:-( biorę leki, leze w domu, dobrze sie odzywiam, plakac mi sie chce ....
Na szczescie nie mam krwawienia, biore niby nospę forte ale tez nie chce jej naduzywac.
Na szczescie nie mam krwawienia, biore niby nospę forte ale tez nie chce jej naduzywac.
katamisz
traschka jak mogłam Cię pominąć....Gratuluję pięknej , zdrowej i długonogiej córeczki!!!Widzisz a tak się bałaś nie potrzebnie przed wizytą...(jak każda z nas
)
gosiaczek81 ja też tak mam...Ale pisałaś ,że na brzuchu śpisz??Jak??Ja nie położę się na brzuchu bo brzuch mi przeszkadza...
W nocy też mnie czasem jakieś kłucia budzą ale poza tym nic mi nie jest.Lekarz mówił ,że to jest normalne te kłucia i dziwne bóle chwilowe...Jak się wysiusiam rano troszkę przechodzi.Choć na przykład poranne oddanie moczu sprawia mi nie lada problem.
gosiaczek81 ja też tak mam...Ale pisałaś ,że na brzuchu śpisz??Jak??Ja nie położę się na brzuchu bo brzuch mi przeszkadza...
W nocy też mnie czasem jakieś kłucia budzą ale poza tym nic mi nie jest.Lekarz mówił ,że to jest normalne te kłucia i dziwne bóle chwilowe...Jak się wysiusiam rano troszkę przechodzi.Choć na przykład poranne oddanie moczu sprawia mi nie lada problem.
Gosiaczek.81
no własnie, oddanie moczu u mnie jest dziwaczne, nie mogę "przeć" i siuski leca sobie powolnie jak krew z nosa, nie mam mocy sprawczej aby je przyspieszyc i to takie wyciekanie przypomina bardziej (ze tak kolokwialnie sie wyraze hehe) niż normalne parcie i porzadne szybkie załatwanie spraw fizjologicznychgosiaczek81 ja też tak mam...Ale pisałaś ,że na brzuchu śpisz??Jak??Ja nie położę się na brzuchu bo brzuch mi przeszkadza...
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Ostatnia edycja:
katamisz
Ja też tak mam i kilka dziewczyn już wspominało na forum ,że mają podobny problem.Jest to naturalne bo w nocy wszystkie nasze narządy są powygniatane przez naszego malucha i rano wstajemy jak po wojnie.Ja też mam tak z oddaniem moczu ,że ledwo coś leci a chce mi się strasznie siusiu np.
Gosiaczek.81
wywróżcie i dla mnie pleć ... bo mam 2 lekarzy i 2 ROŻNE opinie ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
katamisz
justynka1 ja w sumie też siurkam jak ta lala
Ale w dzień idzie mi to zdecydowanie sprawniej niż nad ranem jak wstaję po nocy.
kati83 a te wyniki moczu to inna bajka u mnie...bo ja też powinnam chyba iść zrobić jakiś posiew, czy badanie w kierunku konkretnej bakterii...mam leukocyty w moczu obecne ale lekarz mój nic z tym nie kazał mi robić...nie jest to dziwne?
kati83 a te wyniki moczu to inna bajka u mnie...bo ja też powinnam chyba iść zrobić jakiś posiew, czy badanie w kierunku konkretnej bakterii...mam leukocyty w moczu obecne ale lekarz mój nic z tym nie kazał mi robić...nie jest to dziwne?
reklama
katamisz mnie bolało w prawym boku w zeszły czwartek promieniując do pleców i lekarz stwierdził, że muszę zbadać mocz, bo może to być coś z nerką. No chyba że będzie ok to z kręgosłupem.
A jeśli tobie nic nie kazał z tym robić to widocznie nie jest tak źle i nie widzi potrzeby żebyś np przyjmowała nadaremnie jakieś leki
A jeśli tobie nic nie kazał z tym robić to widocznie nie jest tak źle i nie widzi potrzeby żebyś np przyjmowała nadaremnie jakieś leki