reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Ironia, ja tez znajduje sobie zajęcia jakie tylko mogę. Robiłam ostatnio sweterek dla chrześniaka koleżanki :) chłopczyk ma roczek, więc musiałam wydziergać większy nieco niż te moje maleństwa :)

Aestima, ten brzdąc płci męskiej na tajnym to mój ukochany siostrzeniec :D łobuziak jak mało kto ;)

reklama
Dżastina, ja Ci już mówiłam- wróżę Ci córkę, ale to głownie dlatego, że imię Konstancja mi się szalenie podoba!:)

:))) Super, to chyba zacznę odkładać na weselicho:) Oj przydałaby się mojemu syneczkowi żonka o takim ładnym imieniu:) I teściówkę miałby chłopak fajną;))

Aestima dzięki zobaczymy za tydzień. Ja mam przeczucie, ze to będzie córeczka, ale powiedziałam o tym tylko Marcinowi. Teściowa chce wnuczkę bo miała 3 synów a teraz ma już 3 wnuków ;-)

Ale z tą intuicją coś jest ja tak miałam często na studiach, np. wstałam rano i mówię mojej przyjaciółce, że będzie dziś kolokwium sprawdzające na laboratoriach, a ona że co ja bredzę było w zeszłym tygodniu. Wchodzimy do sali a tam pytania na kolokwium na stolikach :-)
I mogłabym tak wiele przykładów przytoczyć. Nie za każdym razem miałam rację. Ale sprawdzało się tak w 75 %

Aestima myslę, że moja Marysia też będzie zachwycona teściową:))

A propos wróżb... wyobraźcie sobie, że wczoraj rano dzwoniła do mnie mama żeby opowiedzieć co się jej śniło. Sen był o tym, że urodziłam przepiękną dziewczynkę a bardzo długimi nogami. No i dzisiaj na badaniu lekarka mówi, że niewiele da się zmierzyć, bo maleńśwto strasznie wywija koziołki, ale co może stwierdzic to to, że ma baaaardzo długie nogi!!! Ale się usmiałam!

Ja raz wyśniłam sobie pytanie na egzamin z historii myśli pedagogicznej, zdążyłam jeszcze utrwalić zanim dojechałam na uczelnię :D

reklama
Do góry