reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

trascha ale super, taka bylam ciekawa co to za stworek u ciebie mieszka hehhe
zreszta jakos tak dziewczynka mi do ciebie od dawna pasowala:)
misialina mi lekarza na te problemy przepisal Pimafucin w globulkach i masci...pomoglo

reklama
traschka - ale sie ciesze...super ze już wiesz ! :D ja jeszcze czekam 2 godzinyy i już mnie skręca
u mnie maleństwo poszło spać po obiadku wiec moge chwile posiedzieć przy kompie bez kopania i smyrania :)

prądy w pipce mnie rozwaliły hehe :D

Traschka, mówiłam!Po prostu tylko córeczka do Ciebie pasuje!!! Boże, tak się cieszę jak po swojej wizycie! :)
To ja zamawiam Waszą Marysię dla Mieszka- obydwoje na 'M" to ładnie pasuje;))

Traschka gratuluję córci :) a jeśli po koncercie ciśnienie skoczy, to dla dobra Marysi zrób sobie przerwę :)

Ironia to tylko 2 godziny, ja mam ponad tydzień i tez muszę wytrzymać ;)

Aestima, a co Ci podpowiada intuicja względem Okruszka mojego? ;)

traschka serdecznie gratulacje aż się nakręciłam :-)

Aestima jak wróżysz to wszystkim - czekam czy masz jakaś intuicję względem mnie i innych dziewczyn :-)

Agabre, ja tylko co do niektórych mam przeczucie- jednej koleżance też ostatnio wywróżyłam córeczkę i trafiłam a u drugiej kompletnie nie wiedziałam co. ale pasuje mi do Ciebie bardziej mały chłopczyk- może to dlatego, że na tajnym widziałam Twoją fotkę z brzdącem płci męskiej i tak się zafiksowałam?
Kati- nie wiem, do tej pory nie miałam żadnych przeczuć co do Twojego Maluszka. Ale niech będzie dziewczynka!:)

Wiecie co? moja mała chrześnica wszystkim płec wróżyła i nigdy się jeszcze nie pomyliła- raz powiedziała cioci koleżance ze synek a ona, że lekarz mówił że na 90 % córeczka i to miała być Hani pierwsza pomyłka- urodził się chłopiec! W pierwszej ciąży spytałam Hanię co mam- powiedziała pierwszy raz "nie wiem"- poroniłam. W drugiej ciąży już wolałam jej nie pytać- zresztą powiedzieliśmy jej jak już było wiadomo że jest Mieszko. Wiem, ze to przypadek, ale dziwny. Cioci dwie koleżanki są w ciąży- mniej więcej na takim etapie jak ja i im też trafnie przepowiedziała- jednej chłopca, drugiej dziewczynkę - jest niesamowita. Może dzieci mają taką intuicję??

Ostatnia edycja:
abare - oj też sie troszke oczekalam bo myslałam że już w tamten poniedziałek będę wiedzieć, ale musiałam cierpliwie czekać :) najważniejsze to sobie znaleźć zajęcie...ja akurat mam sesje i szybko mi czas zleciał :)

reklama
To u mnie też się nie da powróżyć ?????
Żadnych przeczuć??? Ja kiedyś też tak miałam... że przeczówałam wszystko. Mojej koleżance powiedziałam że bedzie miała bliźniaki jak tylko jej test ciażowy zobaczyłam. Później jej powiedziałam że bedzie miała parkę i tak też się stało:) Ale dziś mnie moje moce opuściły:( a tak było fajowo:) dlatego liczę że może cos mi podpowiesz?

Do góry