reklama
nutria
Mama X 2009
Dzastina - fajna fotka i juz widać, że to dziecko nie fasolka :_)
A ja dziś byłam u lekarki i wszystko jest ok wiec bardzo się cieszę. Znaczy - nie wiem, jak tam wady wrodzone itp.. usg genetyczne mam dopiero 9.12. ale... cieszę się, że serduszka pikają i dzieciaki się ruszają
tyle spadam, bo jestem okropnie śpiąca, a tu trzeba pracować..
A ja dziś byłam u lekarki i wszystko jest ok wiec bardzo się cieszę. Znaczy - nie wiem, jak tam wady wrodzone itp.. usg genetyczne mam dopiero 9.12. ale... cieszę się, że serduszka pikają i dzieciaki się ruszają
tyle spadam, bo jestem okropnie śpiąca, a tu trzeba pracować..
Dziewczyny kupowanie butelek na start jeśli planuję się karmienie piersią dla mnie jest takim sobie pomysłem. Czasem się okazuje że są wogóle nie potrzebne, a przy jakichkolwiek problemachz kamieniem łatwo zrezygnować z piersi bo tuż tuż jest butla.
Ja musiałam sobie po porodzie kupić dobry laktator bo Zosia długo była w inkubatorze bo miała bardzo wysoką żółtaczkę, butle dostałam w zestaiwe ale jak wróciłamdodomuod razu wyrzuciłam,bo po tym laktatorowaniu i tak miałam straszne problemy z piersiami( nadprodukcje i kilka zapaleń)
Ja musiałam sobie po porodzie kupić dobry laktator bo Zosia długo była w inkubatorze bo miała bardzo wysoką żółtaczkę, butle dostałam w zestaiwe ale jak wróciłamdodomuod razu wyrzuciłam,bo po tym laktatorowaniu i tak miałam straszne problemy z piersiami( nadprodukcje i kilka zapaleń)
Aestima
Fanka BB :)
Ojejciu, Dzastina, piękny jest!!!!!!!!!!!!
Ja na pewno kupię butlę, żebym mogła w razie co odciągnąć i nakarmić. Może będę chciała się wyrwać na godzinkę do biblioteki czy jakiegoś sklepu, to zostawię Bąbelka z mężem, odciągniętym mlekiem i butelką. A jak nie to sobie poczeka ładnie w szafce na lepsze czasy
Ja na pewno kupię butlę, żebym mogła w razie co odciągnąć i nakarmić. Może będę chciała się wyrwać na godzinkę do biblioteki czy jakiegoś sklepu, to zostawię Bąbelka z mężem, odciągniętym mlekiem i butelką. A jak nie to sobie poczeka ładnie w szafce na lepsze czasy
Ostatnia edycja:
justynka1
Mamusia Antoniusia
bo się zastanawiałyśmydziewczyny ta wypustka obok głowy to raczka o to wam chodzi?
pewnie ze tak. wiadomo wszystko dla dziecka ale nie zamierzam się dać zajechać młodemu ona ma 1,5 roczne dziecko !!! i budzi sie co 2 godziny na cyca bo go tak nauczyła - i on teraz to wykorzystuje....chore jak dla mnie...
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja też mojego uświadamiam,że nie zamierzam jak Antka karmić 11 miesięcy i jak nadejdzie czas to na noc butla i ty tez wstajesztez na pewno kupie butle cy cycem ale w nocy i ojciec może nakarmić dziecko a ja nie zamierzam rezygnować np z biblioteki czy wyjscia choćby na chwilkę
choć powiem wam,że jak patrzyłam jak ona w nocy i w ogóle przebiera pieluchę to wolałam sama wstać