reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Dzięki dziewczyny:)
Nie Larvunia, bo w szpitalu tylko monitor jest dla lekarza, nie dla pacjentki... Ale to nic, pooglądam sobie za dwa tygodnie, dla mnie liczy się tylko to ,że serduszko bije i że maluch zdrowiutki!

Aestima - gratulacje!!!!!!
ja mam w czwartek i już aczynam się trochę denerwowac....ale myślę, że wszystko jest ok.MUSI BYĆ!!!!

Aestima gratuluję :) W poprzedniej ciąży na usg w szpitalu zawsze pokazywali mi dziecko, choćby wtedy kiedy omawiali co się dzieje... ale widocznie różne zwyczaje mają... Sama jestem ciekawa czy pokażą mi co i jak...

Ale masz rację najważniejsze, ze wiesz, ze maluch jest zdrowy!

Ja właśnie się wybieram do gin. Zrobiłam sobie na karteczce listę pytań i zagadnień, bo zawsze mam ich mnóstwo, a w gabinecie zapominam :-p

reklama
Dzięki dziewczyny:*
Ja - zolza- daj znać po wizycie:)
Dubeltówka- zleci, chociaż wiem z doświadczenia jak się czeka na usg, ja teraz też już zaczynam niecierpliwie odliczać do 7.12:))

Do góry