reklama
traschka
Mama Marysi
u mnie waga idealnie wymierzona. Na usg w piątek lekraz określił na 3600 i w niedzielę urodziłam Marysię - dokładnie 3600.
hehe, stad tez moje lęki o wagę Olci... bo kurcze tydzień temu miała 3780 !! W tydzień to mogła jeszcze nabrac ciałka i nabrała napewno a jak bede jeszcze tydzien chodziła do tego 20 co mam sie stawic u ginki to juz w ogole patanica bedzie a nie dziewczynka
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Doggi ale z moich obserwacji (rodzina) zauważyłam, że czym dziecko większe się urodzi, tym później jest szczuplejsze. Mój brat przy urodzeniu ważył 4 kg, a teraz taka chudzina, a ja ważyłam 3200, a teraz co..? Baba jak się patrzy. Z kuzynami i ciotkami jest tak samo.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
melduję się z powrotem
u mnie wszystko ok tzn. mały Tymek nie jest taki mały jak myślałam waży niecałe 3700g ale dla pewności zaniżył wagę do 3500 bo tyle to mój synek waży na bank ktg super, ciśnienie również, szyjka mięciutka otwarta na centymetr wszystko idealnie przygotowane do porodu i powiedział że pewnie w tym tygodniu urodże (tzn do następnej środy) a jeśli nie to się ogromnie zdziwi mam wtedy zadzwonić i umówić się na wizytę ale jak stwierdził to nie będzie pewnie konieczne szczerze to bardzo chce wierzyć w to co mi gin powiedział :-)
u mnie wszystko ok tzn. mały Tymek nie jest taki mały jak myślałam waży niecałe 3700g ale dla pewności zaniżył wagę do 3500 bo tyle to mój synek waży na bank ktg super, ciśnienie również, szyjka mięciutka otwarta na centymetr wszystko idealnie przygotowane do porodu i powiedział że pewnie w tym tygodniu urodże (tzn do następnej środy) a jeśli nie to się ogromnie zdziwi mam wtedy zadzwonić i umówić się na wizytę ale jak stwierdził to nie będzie pewnie konieczne szczerze to bardzo chce wierzyć w to co mi gin powiedział :-)
asinka85
Gratulację Mamusia :-) oby było tak jak gin powiedział... Żebyśmy szybko zobaczyły Naszych synków :*
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - właśnie na to liczę, mamy takie same opinie lekarzy - urodzić w tym tygodniu- więc są duże szanse by tak właśnie było, bądźmy dobrej myśli
asinka85
Ja jestem cały czas :-) A tak w ogóle - gratulacje z powodu rozpoczęcia 39 tyg. :-):*
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dziewczyny cieszę się, że u Was coś się rusza, w dobrym kierunku;-)