reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

a co do masażu sutków... jamusiałam zaprzestac, bo mi żarełko z niego leci... częściowo siara a częściowo mleko :/ zmieszane pół na pół

reklama
To u mnie w sumie podobnie, bo Mały 31 maja ważył niecałe 2800 g, a teraz 3700 g. No tak, tylko, że Ty już jesteś po terminie, a ja mam jeszcze całe 2 tyg. i jak tak mi 1 kg jeszcze nabierze, to mnie porozrywa po samą d**e ;-)

ale za to Ty masz już rozwarcie na palec, a ja... OPUSZEK !! więc masz więcej szans niż ja że nie przenosisz :p a ja tydzień tą gwiazdę noszę już od ostatniego usg i jeszcze tydzień ponoszę :p wiec kłopocik jest :p bo ja klopsika nie wypchne z siebie... nie z moich bioder :p

moja lekarka, ehhhh... ja jej powiedziałam że chciałam rodzic sn zeby zobaczyc jak to jest, ale zmieniłam zdanie i terax chetnie pod nóż bym się poddała bo już nie ogarniam... a ona spojrzała tylko na mnie i powiedziała "ja wszystko rozumiem pani Dagmaro, ale musimy jeszcze poczekac" i to by było na tyle o cc :p

O matko!! Dobrze, że mieszkam tam gdzie mieszkam :-p u nas to ta klinika co same cc robią, jest... oczywiście za kasę i na 2 dzień jedziesz do domu. Ale nie skusiłabym się...

Doggi a jeszcze niedawno martwiłaś się , że Olcia mała jest ;-)
Doggi, asinka pamiętajcie, że waga z usg jest orientacyjna. Przemek na dwa dni przed porodem miał 2600, a urodził się 2300. Radek za to na tydzień przed 2700, a urodził się 3210g.

ten lekarz co mi okreslał wage małej powiedzial, że jeszcze nigdy nie pomylił się o więcej niż 200g w góre bądź dół... wiec czy bedzie miała 200 mniej super, ale jeszcze 200 w górę... to przesada !

reklama
Dziewczyny głowy do góry :) skoro weszły dzieciaczki to i wyjdą, nieważne w jaki sposób :) a ja podczas jednego ze skurczów porodowych wpadłam na genialny pomysł :D może lepiej, żeby Hanula została w środku? Ja nie będę musiała przeć a ona cisnąć się w kanale rodnym ;P Takie głupie myśli mnie dopadały.

Do góry