reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
To u mnie w sumie podobnie, bo Mały 31 maja ważył niecałe 2800 g, a teraz 3700 g. No tak, tylko, że Ty już jesteś po terminie, a ja mam jeszcze całe 2 tyg. i jak tak mi 1 kg jeszcze nabierze, to mnie porozrywa po samą d**e ;-)
ale za to Ty masz już rozwarcie na palec, a ja... OPUSZEK !! więc masz więcej szans niż ja że nie przenosisz a ja tydzień tą gwiazdę noszę już od ostatniego usg i jeszcze tydzień ponoszę wiec kłopocik jest bo ja klopsika nie wypchne z siebie... nie z moich bioder
asinka85
A o cc nic Ci nie wspominała lekarka?? Ja teraz właśnie cierpię przez rozciąganie się miednicy, żeby tego kolosika wypchnąć
moja lekarka, ehhhh... ja jej powiedziałam że chciałam rodzic sn zeby zobaczyc jak to jest, ale zmieniłam zdanie i terax chetnie pod nóż bym się poddała bo już nie ogarniam... a ona spojrzała tylko na mnie i powiedziała "ja wszystko rozumiem pani Dagmaro, ale musimy jeszcze poczekac" i to by było na tyle o cc
asinka85
O matko!! Dobrze, że mieszkam tam gdzie mieszkam u nas to ta klinika co same cc robią, jest... oczywiście za kasę i na 2 dzień jedziesz do domu. Ale nie skusiłabym się...
ramari
Fanka BB :)
Doggi a jeszcze niedawno martwiłaś się , że Olcia mała jest ;-)
Doggi, asinka pamiętajcie, że waga z usg jest orientacyjna. Przemek na dwa dni przed porodem miał 2600, a urodził się 2300. Radek za to na tydzień przed 2700, a urodził się 3210g.
Doggi, asinka pamiętajcie, że waga z usg jest orientacyjna. Przemek na dwa dni przed porodem miał 2600, a urodził się 2300. Radek za to na tydzień przed 2700, a urodził się 3210g.
reklama
Dziewczyny głowy do góry skoro weszły dzieciaczki to i wyjdą, nieważne w jaki sposób a ja podczas jednego ze skurczów porodowych wpadłam na genialny pomysł może lepiej, żeby Hanula została w środku? Ja nie będę musiała przeć a ona cisnąć się w kanale rodnym ;P Takie głupie myśli mnie dopadały.