reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Ja też chyba do rodziców nie pojadę, chyba, że mi te mdłości przejdą. Pocieszam się tym, że byli niedawno :)

reklama
Udało się! Nareszcie zapisałam się na to rozszerzone usg :-) Na 1.XII. Będę musiała dojechać do Żyrardowa z Warszawy, ale to pikuś. Pan pikuś ;-)
Najważniejsze, że sie udało i za 200zł będę miała badanie, fotki i filmik :-) Szkoda, że Tatuś Fasolka nie będzie mógł byc z nami, ale zobaczy wszystko w domku na filmie :-)

Zolza super masz!!

Noooo, strasznie się cieszę! :-) A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że tego lekarza poleciła mi koleżanka, która nie odzywała się do mnie rok czasu [długa historia - fatalnie się czułam i nie pojawiłam się na jej ślubie]. Dowiedziała się z facebook'a, że jestem w ciąży [sama rodziła w czerwcu tego roku] i się odezwała... :-)

Ten prenatal complex musi być bardzo popularny skoro mi lekarz tez to przepisal a mieszkam w stanach;). Wieczorem sprawdze skład czy to rzeczywiście to samo czy tylko nazwa się pokrywa.

przypomniało mi się, że mi lekarka poleciła Pharmaton Matruelle [czy jakos tak], a o nim w aptekach nikt nie słyszał ;-) Firma dała jej próbki po prostu. Ale nie pamiętam, jaki tam był skład , a nie chce mi się teraz sprawdzać. Muszę zaraz brać się za rybkę na obiad, ale mi się nie chce :-p

ooo, widzę, że rybki w ruchu :-) u mnie dziś też - dorsz, a na pierwsze barszczyk czerwony z pasztecikami z kapustką :-)

Dagamit, u mnie wczoraj właśnie dorsz:))
A ja dzisiaj nie robię obiadu, tak mi się nie chce... Chyba zjemy coś na mieście pysznego:)

reklama
Do góry