reklama
Udało się! Nareszcie zapisałam się na to rozszerzone usg :-) Na 1.XII. Będę musiała dojechać do Żyrardowa z Warszawy, ale to pikuś. Pan pikuś ;-)
Najważniejsze, że sie udało i za 200zł będę miała badanie, fotki i filmik :-) Szkoda, że Tatuś Fasolka nie będzie mógł byc z nami, ale zobaczy wszystko w domku na filmie :-)
Najważniejsze, że sie udało i za 200zł będę miała badanie, fotki i filmik :-) Szkoda, że Tatuś Fasolka nie będzie mógł byc z nami, ale zobaczy wszystko w domku na filmie :-)
Zolza super masz!!
Noooo, strasznie się cieszę! :-) A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że tego lekarza poleciła mi koleżanka, która nie odzywała się do mnie rok czasu [długa historia - fatalnie się czułam i nie pojawiłam się na jej ślubie]. Dowiedziała się z facebook'a, że jestem w ciąży [sama rodziła w czerwcu tego roku] i się odezwała... :-)
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Ten prenatal complex musi być bardzo popularny skoro mi lekarz tez to przepisal a mieszkam w stanach. Wieczorem sprawdze skład czy to rzeczywiście to samo czy tylko nazwa się pokrywa.
przypomniało mi się, że mi lekarka poleciła Pharmaton Matruelle [czy jakos tak], a o nim w aptekach nikt nie słyszał ;-) Firma dała jej próbki po prostu. Ale nie pamiętam, jaki tam był skład , a nie chce mi się teraz sprawdzać. Muszę zaraz brać się za rybkę na obiad, ale mi się nie chce
reklama
Dagamit, u mnie wczoraj właśnie dorsz)
A ja dzisiaj nie robię obiadu, tak mi się nie chce... Chyba zjemy coś na mieście pysznego
też często korzystam z tej opcji - lubię jak ktoś mi poda i potem pozmywa ;-)