reklama
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Doggi mam pytanie: w którym szpitalu zamierzasz rodzić? Bo też jestem z Poznania i jestem ciekawa...
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Doggi ja też zamierzam rodzić w Raszei. Pierwszą córcię rodziłam w Św. Rodzinie i korzystałam z ZZO (to był główny powód wyboru tego szpitala). Teraz nie wiem co mi odbiło, że chcę rodzić w Raszei (może jedynym powodem jest to że mam lekarza prowadzącego z Raszei - dr Marek Feliksik). Trochę mam stracha w związku z brakiem ZZO, ale koleżanka mnie "pociesza", że "cokolwiek się będzie działo to już nie będzie odwrotu, będziesz musiała wytrzymać" Chyba do ostatniej chwili będę miała wątpliwości, bo w Św. Rodzinie byłam zadowolona z opieki no i ten ogromny plus ZZO. Ja mam termin na 25.06, Ty chyba będziesz pierwsza więc będę czekać na relacje.
Z góry przepraszam pozostałe dziewczyny bo post pewnie nie w tym wątku co powinien.
Z góry przepraszam pozostałe dziewczyny bo post pewnie nie w tym wątku co powinien.
Silva Ty wciąż w dwupaku???
Taaa
Hejka! Co do KTG to z państwowej przychodni dostałam skierowanie już w 38 tyg, potem byłam raz w 39 no a teraz idę w poniedziałek w terminie porodu. Nigdy nie było problemów a nawet lekarz namawia co by dla świętego spokoju jak coś się czuje że może być nie tak - lepiej pójść i sprawdzić. Myśle że nikogo nie wygonią jak się przyjdzie z podejrzeniami.
mamusiucóreczki ja dla odmiany mam lekarke w św. rodzinie I nie wiem czemu parłam sie na raszei (blizej mam do raszei, to napewno) a no i poród rodzinny u raszei 50zł a dw 300 zł ... ale nie wiem czy nei skończy sie na tym ze bede blagac lekarke zeby mi jakos pomogla i połoze sie w sw rodzinie...
dziewczyny dont panic bez zzo nie jest tak źle po prostu nie wiemy jak jest po zzo i czeka się zawsze na najgorsze :-)
mi podali na ból....buscopan hahaa :-) może jakbym miała okres to by mi pomogło hihi...a tak to tylko darło mnie na wymioty i czułam smak wlewu w ustach - pojęcia nie mam jakim cudem skoro mi go wstrzykneli do wenflonu
ja doggi bym pogadala z ta twoja lekarka niech wreszcie podejmie jakas decyzje lub wyznaczy termin wywoływania konkretny a nie tak z dupy cie odsyła ciągle...
mi podali na ból....buscopan hahaa :-) może jakbym miała okres to by mi pomogło hihi...a tak to tylko darło mnie na wymioty i czułam smak wlewu w ustach - pojęcia nie mam jakim cudem skoro mi go wstrzykneli do wenflonu
ja doggi bym pogadala z ta twoja lekarka niech wreszcie podejmie jakas decyzje lub wyznaczy termin wywoływania konkretny a nie tak z dupy cie odsyła ciągle...
Ironiaw poniedziałek mam wizyte, i bede jej ryczec ze juz nie moge... ale znając ją odpowiedz bedzie "no cóż uroki ciąży, nikt nie móił ,ze będzie łatwo, a masz przecxiez jeszcze 2 tygodnie!!!" za kazdym razem ta sama gadka jest...
reklama