reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
hihi, no już mąż powiedział - czyli teraz będziesz miała mnie w dupie :-) bo ja śpię z tej strony, że jak się na lewym boku położę to będę go mieć z tyłu. Już myślałam, żeby się z nim miejscem zamienić, bo lubię patrzeć na niego jak zasypiam, ale wtedy nie przelezę przez niego w nocy a i tak ciężko się wstaje, no więc przemęczę się jeszcze te parę dni, trudno, dam radę, dla Naszej Perełki wszystko

Ostatnia edycja:
Mam takie pytanko...bo nie mam już żadnej wizyty u lekarza, a Ktg mam sobie sama załatwić.Wiem że robią je w szpitalu.Czy teraz w tym 38 tygodniu zrobić czy dopiero w 39?

tak dziewczyny z tym ktg jest standardowo w dniu terminu porodu pierwsze robione, ja miałam wcześniej ale to dlatego że krwawiłam i lekarz kazał mi zrobić u pielęgniarki w jego gabinecie, w dniu terminu robi się w szpitalu bez niczego

tak, jeśli jest wsjo ok, to pierwsze ktg robią w szpitalu właśnie, ale dopiero w dniu teminu lub po teminie.... wcześniej to tylko jak coś się dzieje:/

Kurcze a mi lekarz kazał iśc na ktg kiedy będę chciała.Tylko nie wiem w końcu kiedy mam iść bo powiedział że po 38 tygodniu.Ale to również może znaczyć w 39 lub 40. Nie wiem czy mnie nie pogonią przecież.A jeszcze głupio mi się w głowie myśli kręcą że może mi kazał iść na to ktg bo mała pępowiną okręcona

Asinka no właśnie nie wiem czy okręcona czy nie bo powiedział że nie może takich rzeczy mówić żadnej pacjentce, ale w takim razie może jutro pójdę i spróbuję zrobić to ktg.Jak mnie pogonią to trudno.

reklama
a mi zlecił chodzenie na ktg od jakiś dwóch tygodni, pierwszy tydzien co 3 dni, teraz co drugi dzień, a ciąża przebiega prawidłowo, o niczym niepokojącym mi lekarz nie powiedział... także co gin to chyba inne podejście.

Do góry