reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
hihi, no już mąż powiedział - czyli teraz będziesz miała mnie w dupie :-) bo ja śpię z tej strony, że jak się na lewym boku położę to będę go mieć z tyłu. Już myślałam, żeby się z nim miejscem zamienić, bo lubię patrzeć na niego jak zasypiam, ale wtedy nie przelezę przez niego w nocy a i tak ciężko się wstaje, no więc przemęczę się jeszcze te parę dni, trudno, dam radę, dla Naszej Perełki wszystko
Ostatnia edycja:
aneczka1526
ja jeszcze nie miałam ktg i pani doktor tez niz o tym nie wspominala, ale slyszalam ze pierwsze ktg o ile nie ma wczesniejszych wskazan robi sie w dniu terminu
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
tak dziewczyny z tym ktg jest standardowo w dniu terminu porodu pierwsze robione, ja miałam wcześniej ale to dlatego że krwawiłam i lekarz kazał mi zrobić u pielęgniarki w jego gabinecie, w dniu terminu robi się w szpitalu bez niczego
cinamon
Kurcze a mi lekarz kazał iśc na ktg kiedy będę chciała.Tylko nie wiem w końcu kiedy mam iść bo powiedział że po 38 tygodniu.Ale to również może znaczyć w 39 lub 40. Nie wiem czy mnie nie pogonią przecież.A jeszcze głupio mi się w głowie myśli kręcą że może mi kazał iść na to ktg bo mała pępowiną okręcona
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Jeżeli Mała pępowiną okręcona, to może idź wcześniej... Jak Ci kazał.
reklama
kasiawilde
a mi zlecił chodzenie na ktg od jakiś dwóch tygodni, pierwszy tydzien co 3 dni, teraz co drugi dzień, a ciąża przebiega prawidłowo, o niczym niepokojącym mi lekarz nie powiedział... także co gin to chyba inne podejście.