reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

cinamon uroczy ten Twój lekarz, nie ma co... no ale plus jest taki, że masz przynajmniej jakieś konkrety co do szpitala. U mnie z ktg jest tak samo, w szpitalu w mojej miejscowości nie chcą mi robić, bo są wielkie problemy z tym, że nie prowadzę ciąży u żadnego z pracujących tam ginów, a szkoda gadać w sumie, więc znalazłam prywatny gabinet, żeby nie jeździć co drugi dzień 40km do miejsca gdzie będę rodzić i płacę tam po 20zl za ktg i przynajmniej się nie użeram z nikim :/

Doggi ja przez Ciebie od wczoraj działam na piłce ;) zobaczymy jak to z jej magiczną mocą :D

reklama
kasiawilde nawet jeżeli nie pomaga, to straaaaaasznie działa odprężająco na krzyż... Ja wierzę, że piłka jest super magiczna :D

Melduję się na momencik po ktg. Serduszko super, skurcze słabiuteńko. Na 30 minut badania były dwa małe (na 60%), ale powiązane z ruchami dziecka - ja nic nie czułam:/ Następne ktg w piątek. A potem pewnie już we wtorek 14.06 wywoływanie...

Odwiedziłam przy okazji Zołzę naszą:) Wygląda świetnie! A Edgar jest przeuroczy - ciumkał sobie rączkę i aż mi się łezka w oku zakręciła:) Zołza powiedziała, że obsługa w szpitalu świetna, super lekarze i położne. Jedna ją nawet za rękę trzymała podczas znieczulenia:) Cieszy mnie to bardzo, bo lada moment i ja tam wyląduję. Przynajmniej z pozytywnym nastawieniem pojadę:)

hej Dziewczyny, mam pytanie bo nie pamiętam
książeczka ubezpieczeniowa jeśli chodzi o poród jest ważna 3 m-ce po podbiciu czy pół roku?
:-)

reklama
Do góry