reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi - &&&&&&&
Hej, melduję się po wizycie w szpitalu. Szyjka ma ok. 2 cm, ale przepuszcza 1 palec - cokowiek to onacza... w każdym razie na badaniu ginekologicznym lekarz tak się tam zagłębił, że chyba Szymka po głowie pogłaskał)
KTG: tętno git, skurczów ZERO
Mam się zgłosić w poniedziałek na kolejne KTG i po kolejne zwolnienie lekarskie, które lekarz wypisze na kolejne 10 dni. Po tylu dniach od terminu trzeba się zgłosić na wywoływanie, gdyby nic nie ruszyło naturalnie:/
No i tyle Czekam zatem...
No i podpytałam o te zwolnienia lekarskie i lekarz powiedział, że może nawet teraz na 30 wystawić, bo od dnia urodzenia i tak to się anuluje i przejdzie w macierzyński więc luzik)
Doggi - czekam na Twoją relację!
KTG: tętno git, skurczów ZERO
Mam się zgłosić w poniedziałek na kolejne KTG i po kolejne zwolnienie lekarskie, które lekarz wypisze na kolejne 10 dni. Po tylu dniach od terminu trzeba się zgłosić na wywoływanie, gdyby nic nie ruszyło naturalnie:/
No i tyle Czekam zatem...
No i podpytałam o te zwolnienia lekarskie i lekarz powiedział, że może nawet teraz na 30 wystawić, bo od dnia urodzenia i tak to się anuluje i przejdzie w macierzyński więc luzik)
Doggi - czekam na Twoją relację!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Silva - no to dobrze że wszystko jest w normie, tylko by jeszcze skurcze się przydały nie? pewnie chciałabyś by się już wszystko rozkręciło no ale nie wpłyniemy na nasze dzieci to w końcu od nich zależne no chyba że leniuszki będzie trzeba wywołać na ten świat ;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
saffi, silva, iza ... - ale macie suwaczki aż z bólem serca na nie patrze i porównuje do mojego
tusenfryd18
Fanka BB :)
tusen a dlaczego 25 maj??Nie rozumiem tego..........
bo tu tak jest musisz isc na macierzynski dokładnie 3 tygodnie przed terminem:-(
bo tu tak jest musisz isc na macierzynski dokładnie 3 tygodnie przed terminem:-(
ale macierzyński pewnie dużo dłuży niż u nas?
aneczka1526
Fanka BB :)
ja też dziś po wizycie jestem, szyjka się skraca i jest miękka, ma ok. 2 cm, ale rozwarcia brak, za tydzień kolejna wizyta, przepływy w porządku ale ilość wód mi się zmniejszyła, kazała leżeć i dużo pić (czyżby się miało napełnić??) no i z ciśnieniem trochę kulawo ale jeszcze trzymam się w normie, dalej kazała mierzyć, a zwolnienie dostałam do 2 dni po terminie, czyli na kolejne 14 dni, a potem się zobaczy
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
aneczka - w takim razie gratuluję udanej wizyty