reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Hej, melduję się po wizycie w szpitalu. Szyjka ma ok. 2 cm, ale przepuszcza 1 palec - cokowiek to onacza... w każdym razie na badaniu ginekologicznym lekarz tak się tam zagłębił, że chyba Szymka po głowie pogłaskał;))

KTG: tętno git, skurczów ZERO:(

Mam się zgłosić w poniedziałek na kolejne KTG i po kolejne zwolnienie lekarskie, które lekarz wypisze na kolejne 10 dni. Po tylu dniach od terminu trzeba się zgłosić na wywoływanie, gdyby nic nie ruszyło naturalnie:/

No i tyle:) Czekam zatem...

No i podpytałam o te zwolnienia lekarskie i lekarz powiedział, że może nawet teraz na 30 wystawić, bo od dnia urodzenia i tak to się anuluje i przejdzie w macierzyński więc luzik:))

Doggi - czekam na Twoją relację!

Silva - no to dobrze że wszystko jest w normie, tylko by jeszcze skurcze się przydały nie? pewnie chciałabyś by się już wszystko rozkręciło no ale nie wpłyniemy na nasze dzieci to w końcu od nich zależne no chyba że leniuszki będzie trzeba wywołać na ten świat ;-)

ja też dziś po wizycie jestem, szyjka się skraca i jest miękka, ma ok. 2 cm, ale rozwarcia brak, za tydzień kolejna wizyta, przepływy w porządku ale ilość wód mi się zmniejszyła, kazała leżeć i dużo pić (czyżby się miało napełnić??) no i z ciśnieniem trochę kulawo ale jeszcze trzymam się w normie, dalej kazała mierzyć, a zwolnienie dostałam do 2 dni po terminie, czyli na kolejne 14 dni, a potem się zobaczy

reklama
Do góry