reklama
Doggi &&&& i oby wieści były dobre! Moja mała też od kilku dni jakoś wyluzowała z ruchami, ale wszystko z nią ok, bo na ktg i na przeplywach wszystkowychodzi dobrze, więc może maluchy zbieraja energie przed wielką podróżą ;-) Trzymaj się dzielnie!!
Silva, Dagamit dziękuję Ide dopiero na 16 bo od tej godziny moja ginka przyjmuje... ale to dobrze bo zanim ja sie ogarne to bedzie 14 godzinke pognije i jade, mąż zdąży wrócic do domu i jadym... ehhhh.... W ogóle mój brzuch od wczoraj taki wzdęty jakis jest... nie jest napięty tylko napompowany jakis taki strasznie nie lubie tego uczucia... I znów chyba czop mi wypłynął, bo ja już nie ogarniam czy to jest on czy nie, bo co rusz ma inną postac... Teraz to był taki śluz, w kolorze bardzo ciemny żółty, bardziej nawet już brąz ale nie taki mleczny tylko przezroczysty.... ehhhh.... mój krzyż
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Doggi kciukasy &&&&&&&&& Wszystko będzie dobrze :-)
mysia23
mama dwójeczki
Do gina chodzę prywatnego. Ale rozmawiałam wczoraj z koleżanka kadrową i jak najbardziej można wystawić zwolnienie po dniu porodu. Mówiła, że automatycznie z dniem porodu zwolnienie jest przerywane i przechodzi sie na macierzyński. Dziwię się, ze u Was panuje inna polityka u lekarzy, moja ginka bez problemu wypisała mi zwolnienie. Koleżanka mi mówiła, że takie L4 może wypisać teraz nawet internista, byleby był kod B na zwolnieniu.
Dokładnie, ja mam tak jak katamisz pisze poniżej!!!!
Mój bez żadnego problemu dał po prostu na kolejne 30 dni jak zawsze i mowil ze jak urodze szybciej to L4 samo wygasa i sam urlop macierzynski wskakuje jako kontynuacja
Termin na 23 ale zwolnienie do 30 mam, jakby wcześniej coś się działo to L4 w macierzyński się zamienia!!!
traschka
Mama Marysi
doggi dobrze, że idziesz do lekarza, kciuki dla ciebie!!!
ja też umówiłam się na jutro do lekarza, byłam u niego dwa razy więc całkiem nieznajomy nie jest no i pracuje w szpitalu w którym będę rodzić. Wolę żeby mi wszystko dokładnie sprawdził, powiedział co i jak z tym szpitalem niż żebym się miaładalej denerwować. Nie miałam usg od miesiąca a z moim ciśnieniem wolę sprawdzić. I mała znów ciągle śpi...
ja też umówiłam się na jutro do lekarza, byłam u niego dwa razy więc całkiem nieznajomy nie jest no i pracuje w szpitalu w którym będę rodzić. Wolę żeby mi wszystko dokładnie sprawdził, powiedział co i jak z tym szpitalem niż żebym się miaładalej denerwować. Nie miałam usg od miesiąca a z moim ciśnieniem wolę sprawdzić. I mała znów ciągle śpi...
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi - cieszę się że jedziesz do lekarza, na pewno będziesz bardziej spokojniejsza po wizycie i badaniu, trzymam kciuki kochana za Ciebie i Olcię :*
reklama
Forever - do którego szpitala idziesz? Lekarze na Żelaznej są fajni (bynajmniej ja trafiam tam na takich), tylko ta cała polityka faktycznie niezbyt miła. Pani dr powiedziała, że wszystkie badania są ok, więc mogę jeszcze te kilkanaście godzin pochodzić. Ciekawa jestem zatem, co będzie jutro. Mam nadzieję, trafić na tą właśnie panią dr i że mi każe jechać do innego szpitala i tyle. Od wczoraj boli mnie brzuch jak na @, więc może do jutra nawet rozwarcie będzie ładne, czego życzę sobie i wszystkim "przeterminowanym" ;-)
Saffi - ja tydzień temu miałam jeszcze szyjkę a dzisiaj już jej nie ma, więc może i u Ciebie się skróciła - trzeba być dobrej myśli.
Saffi - ja tydzień temu miałam jeszcze szyjkę a dzisiaj już jej nie ma, więc może i u Ciebie się skróciła - trzeba być dobrej myśli.