Nio to teraz kolej na mnie :-) Wczoraj pół dnia spędziłam w centrum medycznym, o 14.30 mialam KTG które trwało z 40 min bo cudowna położna źle uruchomiła sprzęt i po 15 min zauważyła że nic się nie zapisuje na papierze a mnie już plecy bolały. Ogólnie badanie super, leżałam sobie i słuchałam bicia serducha a za sprawą Marty nagrałam wszystko:-). Potem miałam mieć opis badania (o 15) na który nie zdąrzyłam przez przedłużające się KTG więc pozostało mi czekanie na moją wizytę u ginki o 17.20. Na szczęście mąż do mnie dojechał po 16 i czekało się raźniej bo poszliśmy na pizze
A potem zaczęły się jaja bo o 17.20 poszlam do pokoju gdzie przyjmuje moja lekarka a tam zastałam... innego ginekologa (co mial mi zrobic opis KTG) który twierdził że mojej lekarki nie ma i że ona nie przyjmuje we wtorki
, nie wspominając że byłam pewna tej wizyty i komuś się wepchałam nie pytając hehehehe a ja zgłupiałam u niego ale zrobił mi opis KTG i zla poszłam do recepcji jak nie umówili!!!!!!!!!!!!!!
Co się okazało.... że moja lekarka była dzisiaj wyjątkowo i wyjątkowo przyjmowała w innym pokoju co oczywiście miałam zapisane na karteczce ale nie doczytałam tylko poszłam gdzie zawsze chodziłam
normalnie masakra z moim mózgiem
))) No więc wróćiłam do mojej lekarki u pół wizyty się śmiałyśmy z tego że tamten lekarz nie wiedział że ona jest:-)
Jeśli chodzi o wyniki to wszystkie mam książkowe yupiii a KTG poleciła mi powtórzyć za 2-3 dni bo podobno córa za słabo się ruszała... nie wiedziałam że to ma znaczenie - a ja na to lekarce że ona tak zazwyczaj się tylko rozciąga więc chyba mam lenia w brzuchu
) poza tym to przepływy i wszysto OK, oczywiście zero skurczy ale główka bardzo bardzo nisko i stąd mam ten ból w kroku i ucisk na pęcherz a szyjka powolutku się skraca więc pozostaje mi CZEKANIE :-)
Nio to chyba koniec ale sie rozpisałam
Antar - GRATULACJE!!!! Moja wypina pośladki po prawej stronie pępka a nóżkami przbiera pod biustem
Asinka - również gratki!!!!!! za wizyte!!!!! Ja również mam wysokie u ginka ciśnienie w domu niziutkie :
Dzastina JOL - trzymam mocne &&&&&&&&&&&& żeby wszystko było OK