Dziewczyny a ile ważą wasze pociechy na przełomie 36/37 tydzień? Bo ja wczoraj jak byłam mała miała 2700g i to był 36+5tc... czy to dobra waga czy niedobra... najpierw ucieszyłam sie bo podrosła od ostatniej wizyty wreszcie, ale i tak jakoś mało mi sie wydaje jak na końcówkę 37tygodnia... ale nie wiem... jak tam u Was z tą wagą?
reklama
traschka
Mama Marysi
katamisz wspaniałe wiadomości! Gratki dla ciebie i Gracji, duża dziewczynka z niej
katamisz
Fanka BB :)
ironia super ,że u Ciebie po wizycie też oki Szkoda tylko ,że Ciebie te wizyty tyle kosztują...ja mam wszystko za freeNo ale nie miałam jeszcze ani razu KTG w tej ciąży i chyba będę miała dopiero przed porodem bo to była już moja ostatnia wizyta przed.
Dzięki dziewczyny za kciuki i gratki Tak strasznie się cieszę z jednej strony ,że mała jest taka duża a z drugiej przeraża mnie świadomość ,że ona dalej tam sobie rośnie i przybiera na wadze
dzastina moja dzisiejsza noc też była jedną z najgorszych w ostatnim czasie:-( Bolało mnie wszystko!!!!!!!!!!!!Bez wyjątków a najbardziej płakać mi się chciało przez ten ból w kroczu i biodra ...
Dzięki dziewczyny za kciuki i gratki Tak strasznie się cieszę z jednej strony ,że mała jest taka duża a z drugiej przeraża mnie świadomość ,że ona dalej tam sobie rośnie i przybiera na wadze
dzastina moja dzisiejsza noc też była jedną z najgorszych w ostatnim czasie:-( Bolało mnie wszystko!!!!!!!!!!!!Bez wyjątków a najbardziej płakać mi się chciało przez ten ból w kroczu i biodra ...
traschka
Mama Marysi
Dzastina bidulko, może uda ci się przespać w ciągu dnia? U mnie nocka też kompletnie nieprzespana i jestem wykończona
Doggi nie wymyślaj tam, Ola ma bardzo łądną wagę. A jaką chcesz żeby miała? 4kg? Ja jak się urodziłam to miała 2800 a byłam tydzień po terminie Moja miała ostatnio 3000g. Teraz różnice naszych maleńtw będą bardzo duże, bo i różne dzieci się rodzą. I takie 2500 i 4500 i wszystkie są donoszone i zdrowe.
Doggi nie wymyślaj tam, Ola ma bardzo łądną wagę. A jaką chcesz żeby miała? 4kg? Ja jak się urodziłam to miała 2800 a byłam tydzień po terminie Moja miała ostatnio 3000g. Teraz różnice naszych maleńtw będą bardzo duże, bo i różne dzieci się rodzą. I takie 2500 i 4500 i wszystkie są donoszone i zdrowe.
Katamisz wow!!! ale duża laseczke w srodku masz :-) powodzenia we wchodzeniu po schodach
Ja też mam taką piłke ale gimnastyczna bez fiu...w ale ja na niej cały czas cwicze!? A to moze poród przyspieszyć?
Doggi jak mieszkałam na studiach w Opolu i zadzwoniła moja mama (a gadamy śląską gwarą) to wszyscy w mieszkaniu milkli i słuchali ;-0 oni twierdzili ze ja w jakimś innym jezyku mówie
a u mnie przychodzenie z polskiego na gware śląską to norma :-) a inne dialekty też uwielbiam :-)
Doris, Ramari, Silva &&&&&&&&&&&
Ja też mam taką piłke ale gimnastyczna bez fiu...w ale ja na niej cały czas cwicze!? A to moze poród przyspieszyć?
Doggi jak mieszkałam na studiach w Opolu i zadzwoniła moja mama (a gadamy śląską gwarą) to wszyscy w mieszkaniu milkli i słuchali ;-0 oni twierdzili ze ja w jakimś innym jezyku mówie
Doris, Ramari, Silva &&&&&&&&&&&
Traschka nie no 4kg nie chcialabym bo by się nie zmiescila we mnie, i chyba nie dałaby rady ze mnie wyjsc bo ja raczej mała jestem Ale jak mamie powiedzialam ze Olcia ma 2700 to moja mama "łojojoj to maleństwo!!" i tak mówie nosz kurdesz... ale tak myśląc dalej, ja się urodzilam tydzień po terminie (8dni) i ważyłam 3200, więc kolosem też nie byłam... Więc myślę, że Olcia po prostu wdala się w mamkę swoją
Doggi pozostaje tylko się cieszyćja mam nadzieję, że jutro na usg gin nie powie mi więcej niż 3200...
wiecie co? jakoś dziwnie dziś się czuję, jakoś tak inaczej, i ta noc nieprzespana...echchch...chyba się niepotrzebnie wkręcam, ale nie obraziłabym się, gdyby wreszcie mała się ruszyła na świat dzisiaj...
a jak nie spałam to sobie myślałam, że chyba w dzień bym wolała rodzić, w nocy człowiek spać chce a nie rodzić;-)
wiecie co? jakoś dziwnie dziś się czuję, jakoś tak inaczej, i ta noc nieprzespana...echchch...chyba się niepotrzebnie wkręcam, ale nie obraziłabym się, gdyby wreszcie mała się ruszyła na świat dzisiaj...
a jak nie spałam to sobie myślałam, że chyba w dzień bym wolała rodzić, w nocy człowiek spać chce a nie rodzić;-)
reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
no ja też miałam dziś kiepską noc, bo nie dość, że wieści od koleżanki, że rodzi (mimo terminu za miesiąc) to jeszcze biodra też dają znać o sobie. mam tylko taką nadzieje, że jak teraz trochę poboli to będzie łatwiej urodzić jak to się wszystko ładnie rozejdzie, a waga moje dzidzi?? za tydzień ma wizytę to się dowiem ile teraz waży moja kruszyna :-) (czy jest jak kruszyna czy jednak rośnie ponad normę)