reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

doggi super ze z olcią wszystko ok :-) a powiedz mi co to jest ta hadzia?? :-)

katamisz - gratuluje wizyty...duża dziewczynka :-)

u nas też ok... idę znów w kolejny poniedziałek na ktg teraz mam wizyty co tydzien...wiec poniedziałkowa będzie myślę już ostatnia... mam taką nadzieje ze nie wyrobie z kasą wczoraj zostawiłam 230 zł za wizyte ktg i wymazy :baffled: ale dostałam paragon !

Ostatnia edycja:
reklama
Katamisz czyli same dobre wieści - a córcia już duża, więc pewnie wolałabyś, żeby się powoli ewakuowała :-D Też mam termin na 30 maja - zobaczymy czy coś mi się zmieni po jutrzejszej wizycie.
Ironia ja ostatnio za standardową wizytę płacę już 150zł (gin podniósł ceny od maja ze 120zł), ale pierwszy raz dostałam paragon! :-)

Ha, dziewczyny ja też mam taką piłkę z fiutkiem (jak to Anapi określiła) ;) tzn. Jasiek ma, ale mam zamiar zrobić z niej użytek :)

Katamisz, no no ślicznie Ci Gracja rośnie. Gratuluję udanej wizyty i życzę, żeby do tego 9 czerwca samo się rozkręciło :)

Ironia, super, że jednak w szpitalu Cię nie zostawili. Najbliższa wizyta to dopiero na porodówce mam nadzieję :)

Ironia, Dagamit, jejku jak patrzę na te Wasze suwaczki - to już końcówka, Wy już prawie na mecie :)

u nas też ok... idę znów w kolejny poniedziałek na ktg teraz mam wizyty co tydzien...wiec poniedziałkowa będzie myślę już ostatnia... mam taką nadzieje ze nie wyrobie z kasą wczoraj zostawiłam 230 zł za wizyte ktg i wymazy :baffled: ale dostałam paragon !

ja jestem ciekawa czy mój mi teraz da paragon,bo kasę widziałam :sorry:

katamisz duuuża dziewucha będzie:-p

Dagamit, ja wiem że już większości jest ciężko i chciałybyśmy tulić maluszki do siebie. Ale to, że nic się nie dzieje, nie znaczy, że zaraz się nie zacznie :) W ciąży z Jasiem nie miałam żadnego skurczu przepowiadającego, czasem lekko ćmił brzuszek jak na @. Spodziewałam się, że przenoszę, bo jak to dziewczyny ze skurczami, a u mnie nic? A tu plusk odeszły nagle wody i jazda się zaczęła ;)
Jeszcze troszkę i Lenka będzie z Wami :) Ja muszę znacznie dłużej poczekać :) Jutro biorę ostatnią dawkę leków i zobaczymy :)

Katamisz super, teraz tylko czekanie pozostało. Pamietam ze z Jula mialam tak ze byłam na Ktg, praktycznie zadnych skurczów, w srode pojechalam do gina na wizyte, a tam nic , wszystko szczelnie pozamykane, to był 24.01. Moj gin powiedzial, ze jak do terminu 5.02 nic sie nie wydazy to mialam juz umowiona cesarke na 14.02. No a 28.01 w niedziele dostałam skurczów, pojechalam do gina zeby zerknął co i jak, no i wyladowałam na porodówce. Nie mialam zadnych objawów porodu, skurczów przepowiadajacych, nie odszedł czop, wody, kompletnie nic
Ironia 230 zl za wizyte, wiem ze z wymazami, ale normalnie to ile bierze? Dziewczyno jak cie Benio przetrzyma jeszcze chwile to przeciez zbankrutowac bedzie mozna

Dziewczyny, pocieszacie i mnie... U mnie też żadnych objawów, no moze trochę boli brzuch jak na @ i bolą pachwiny, wszystko pozamykane.. Gin mi powiedziała, ze to jeszcze trochę potrwa, a ja już chciałabym urodzić. Mam nadzieję, ze u mnie będzie tak jak u Was...

Katamisz wow duże dziewcze w Tobie pływa :) Gratuluje wizyty :)

dagamit tak jak mówisz, to co ze termin się zbliża... jak dzieciaczki nie będą chciały o terminie wyjśc albo (plizzzz plizzz BŁAGAM) przed terminem to kurde lejce się zaczną :/

Ironia hadziaaa, to taki jakby okrzyk bojowy :p Ninja robią ajjjaaaaa, a ja i mój mąż robimy hadziaaaa :p

reklama
Dziewczyny, pocieszacie i mnie... U mnie też żadnych objawów, no moze trochę boli brzuch jak na @ i bolą pachwiny, wszystko pozamykane.. Gin mi powiedziała, ze to jeszcze trochę potrwa, a ja już chciałabym urodzić. Mam nadzieję, ze u mnie będzie tak jak u Was...

Saffi to co przyłączasz się do "nieoszczędzania się" ? Ja dziś mam mission day... SUFITY BĘDĘ MYŁA I ZAMIATAŁA JAK BĘDZIE POTRZEBA !! :D Zaraz musze ywwalic starego z łóżka na sekszenie :D

Do góry