reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Doggi, jak najbardziej się przyłączam. Dziś się biorę za sprzątanie, chociaż niedawno maż sprzątał..

reklama
Doggi doskonale zrozumialm to teeej, to dokladnie tak jak w sardynskim "boo". Moja tesciowa sie smieje, ze po sardynsku nic nie rozumiem, ale boo uzywam jak stary pasterz. Ogolnie to uwielbiam dialekty i gwary. Na Podkarpaciu nie ma niestety zadnej, niektorzy mowia po "wiesniaczemu" inni zaciagaja po lwowsku, ale raczej tylko starsi ludzie, a u nas w Bieszczadach nawet nie ma gorali.
Katamisz to 3mam kciuki aby sie ruszylo, corcia juz naprawde jest duza.

Brzuchatki...gratuluję udanych wizyt!!!
Ja mam jutro ale raczej bez usg, szkoda ale chociaż dowiem się czy moja 5 cm :szynka się choć trochę skrócila od pobytu w szpitalu 2 tygodnie temu :-)

Doggi TY to już się doczekać Oleńki nie możesz :-D Może chcesz wpaść do mnie i mi posprzątać??? :-D
katamisz no no całkiem spora córcia, teraz tylko czekać na rozkręcenie akcji.

Ja się dzisiaj wizytuje więc proszę o kciuki. Dowiem sie ile mój klocek waży :-)

ramari moge posprzatac ;D wszystko byle ulzyc sobie w cierieniu ;) :p

Saffi to bierzemy się do dzieła a cooo !! :)
Anapi ja też uwielbiam gware :) Jest taka śmieszna i śmiesznie brzmii a czasem niektóre słówka są niemożliwe... Tak jak poznański Korbol (dynia) uwilbiam to słowo, rozśmiesza mnie nieziemsko :) :) :)

Gratuluję udanych wizyt dziołszki:)

I zazdroszczę wam odwagi... ja tam chyba starego do siebie nie dopuszcze:) ani nie mam zamiaru sprzątać czy też sie gimnastykować..rozumiem po terminie ale przed... newer... po prostu się bojam:):):)

Dziś pół nocy nie spałam... Po
1) bolały mnie biodra jak jasna cholera,
2) skurcze mnie brały--- już myślałam że to sie zaczyna ale nie:)
3) Napiżdżał kręgosłup...
4) Oliwier mi się wypinał tak boleśnie że zasnąć nie mogłam, ani przyjąć żadnej pozycji..
5) I czarek dostał kataru... nie spał pół nocy i łaził nam po głowach, wsadzał palce do oczu, uszu i wszystkich możliwych dziurek widocznych żebyśmy nie spali... a on bawił się w najlepsze:) co zasnoł to po h znów to samo a od 5 postanowił już nie spać... i tak fika do teraz! Ciekawa jestem kiedy go zmorzy! Ja padam na pysk!

reklama
Do góry