reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Blusia gratuluję wieści i przede wszystkim L4! Obyś już w spokoju doczekała do finału!

Dzastina to mamy wizytę w tym samym terminie - ja też w czwartek :-)

To masz ty ja i chyba jeszcze Forever???? Jeśli się nie mylę oczywiście:) Która jeszcze w czwartek ma randkę z ginkiem?

Mamusia kciukasy zaciśnięte... na bank bedzie wsio ok:)

reklama
Ja mam jutro tylko usg bo wizyty w przyszłym i kolejnym tygodniu.
Blusia - Młodej wykluczyli hipotrofię - i w tym kontekście cieszę się że zrobiłam amniopunkcję - ale, duża nie jest :no:. Mam nadzieję, że jutro się dowiem, że ma już 2 kg. :tak:
I Ty ganiałaś do pracy w Twoim stanie ???? :szok: Nawet ja jestem pod wrażeniem :crazy:

Ostatnia edycja:
To masz ty ja i chyba jeszcze Forever???? Jeśli się nie mylę oczywiście:) Która jeszcze w czwartek ma randkę z ginkiem?

Mamusia kciukasy zaciśnięte... na bank bedzie wsio ok:)
Ja tez ide w czwartek - waga, cisnienie, siuski, krew, ctg, szyjka, i chyba juz ostatnie usg. Juz nie moge sie doczekac, ale tez mam troche stracha :unsure::unsure::unsure:

reklama
Do góry