reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

kati ja nie miałam problemu z wyciekaniem wód, chyba pomylio Ci się ;-)
Blusia gratuluję L4, ja też dopiero od 3 tyg jestem na zwolnieniu i dopiero teraz mam czas na cokolwiek :-)

reklama
Blusia gratuluję L4.. to teraz kopytka do góry i przed tv proszę:)
Mała faktycznie już duża:) współczuję kłopotów bo to może nic aż tak powaznego ale ty sie bedziesz martwić.
Ja ide do ginka po jutrze... już nie mogę sie doczekać:)

Dzastina, jutro już z girami wyciągniętymi leżę, bo jeszcze dzisiaj mam gości ;)
A mała właśnie nie jest mała, pewnie ledwo 2 kg będzie. Już się nawet chciałam zapytać o hipotrofię, ale zobaczymy 12 maja jak mała przybiera. Ta moja ginka to się chyba tą moją ciążą bardziej martwi niż ja.

Blusia gratuluję wieści i przede wszystkim L4! Obyś już w spokoju doczekała do finału!

Dzastina to mamy wizytę w tym samym terminie - ja też w czwartek :-)

to kciuki za wszystkie nadchodzące wizyty &&&&&&&

Blusia cieszę się razem z Tobą z L4.Odpoczywaj teraz jak najwięcej i syrki do góry przed tv :)

reklama
Do góry