reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Mój Tymek teraz w 30 tyg ważył 1505 g i lekarz powiedział,że jest wszystko ok. Ważne,żeby się prawidłowo rozwijał, a waga nie jest aż tak ważna. Koleżanka dzisiaj w nocy urodził. Karolek waży w 2550 g, a ona urodziła w 37 tc.
Icak, no stres :-) Będzie na pewno dobrze.

reklama
Justynka - świetne wiadomości :-) Jaka ulga, kiedy potrwiedza się płeć dziecka, prawda ;-)?!
oj tak :tak:
Justynka gratuluję! Kalinie już nic nie wyrośnie... możesz być spokojna! :-) tylko moja Marysia stała się Antosiem ;-)
ale te Antośki to fajne chłopaki;-)

asinka a może ty si e tak denerwujesz przed wizytą,że dlatego ci to ciśnienie tak skacze?

icak mi wczoraj gin jak ją zmierzył to powiedział,ze teraz jakby mi np wody odeszły to mogłabym spokojnie rodzić,bo jak jest juz powyżej 2kg to dzieci same dają radę,więc nadganiaj odżywkami,na pewno urośnie.i nie martw się,moja koleżanka urodziła dziecko 2600g, a przy wyjściu ze szpitala 2100g.
sa też dobre tego strony,będzie ci łatwiej urodzić może. trzymam &&&&&&&&&&,żeby dzidzia rosła.

ramari ty moja bliźniaczko,to twoje dziecię większy bliźniak będzie:-) od mojego;-)

evka nie zła historia z tym siusiakiem:-D

blusia trzymaj girochy mocno ściśnięte

No właśnie nie czuję się zestresowana przed wizytą. Tak po prostu mam. Jak chodziłam do kardiologa, to przy każdej wizycie miałam podwyższone ciśnienie, ale nie aż tak... Boję się,że będę miała cc :-( a tak nie chcę!!!!!!!!

pytam,bo ja np jak miałam wejść do gabinetu to mi adrenalina podskakiwała,sama tak,jakby z podniecenia,ale nie tego seksulanego oczywiście:-D

Dziękuje, dziękuje dziewuszki aby było tak jak piszecie i tej myśli się trzymam, że podgoni :tak:

Asinka te twoje ciśnienie dziwnie skacze, moze sie podniecasz tak jak Justynka :-D:-D

Pochwalę się, ze wczoraj odebrałam wyniki i te z wątróbki w normie, morfologia i mocz ok, toxo nadal ujemna i krzywa cukrowa na czczo 95, po 1h 102, po 2h 87 więc chyba bardzo dobrze :-) oby tyle

Dziś ktoś wizytuje?

asinka &&&&&&& za Was, leż i odpoczywaj, leki na pewno pomogą
Blusia to dobrze, że dostałaś teraz antybiotyk, uchronisz małą przed zarażeniem. Będziesz powtarzać wymaz? Ile się czeka na wyniki? Bo ja na przyszły tydzień się zapisałam i zastanawiam się czy nie za późno?
Justynko gratuluję dobrych wiadomości!!!
Evka niezły urwis w Tobie rośnie:-D
ramari dorodny ten Twój synuś!!!
Icak nie przejmuj się, usg daje wynik plus minus pół kg, moja siostra urodziła się w 38tc z wagą 2500 więc po prostu była drobniutka, zresztą do dziś tak jest:tak:

icak nie denerwuj się proszę. Mój pierwszy synek urodził się 2300 w 38+1 tyg. Wszystko jest z nim dobrze, ładnie się rozwija. Fakt może jest troszkę mniejszy od rówieśników, ale wiem, że nadrobi w swoim czasie. Nie zadręczaj się Kochana bo jak widać to nie od nas zależy jakie duże dzieciaczki urosną- mój Radek waży już więcej niż Przemcio przy porodzie. Także głowa do góry!

asinka85 no faktycznie z ciśnieniem masz niewesoło, ważne, ze reszta ok!!!

justynka1 dobrze, ze wszystko ok...

ironia no to wyniki dobre, na szczęście...pewnie skórę masz przesuszona i tyle...albo się mocno rozciąga...

blusia leż i odpoczywaj

ramari gratki udanej wizyty

icak dobrze, ze szyjka ok, a mała na pewno jeszcze podgoni, nie ma co się denerwować, głowa do góry...

reklama
Do góry