reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Mnie lekarz wczoraj poważnie nastraszył, też liczyłam na koniec maja a okazuje się, że w każdej chwili możliwy jest poród. Nawet mam zapowiedziane, że jeśli urodzę przed wizytą, to mam odwołać ... a do kolejnej tylko 3 tygodnie.

Aha, wczoraj na lekarskiej wadze wyszedł 1 kg mniej. Wygląda an to, że jestem 2 na plusie od samego początku :szok: a ciągle chudnę przez tą cukrzyc ową dietę.

reklama
Ja mam nadzieje, ze jednak Olcia troszkę posiedzi, bo u Ciebie jednak to już leci 35 tydzień a u mnie jutro kończymy 33 :/ więc mała musi uzbroic się w cierpliwośc :)

Moja waga od 3 tygodni bez zmian, cały czas mam 66.5 kg czyli +8 od początku... zastanawia mnie to, czemu w sumie ta waga nie drgnęła nic od 3 tyg, ale dziś mam znów ginke to jej powiem i zapytam czy to spoko.

No dziewczyn, cos mi sie wydaje, ze po wielkanocy zaczniemy sie "rozwiazywac", ja sama nie mam jeszcze poczucia ze to juz niedlugo. Jestem jeszcze nie gotowa, ani w domu, ani psychicznie, protestuje i nie rodze przed czerwcem :errr::errr:
No a na wadze juz dodatkowe 13kg, waze rowno 60kg, ale przy mlodej bylam chyba wieksza, teraz naawet brzucch nie wydaje mi sie duzy, tylko bardzo ciezki.

Mi się wkręciło, że rodze na koniec maja, i na początku byłam przerażona tym wkrętem,a le teraz to wsumie chce urodzic pod koniec maja już jak jeszcze nie bedzie tak strasznie gorąco, a 2 tyg przed terminem planowanym rodzic to już spoko :)

sama nie wiem czy jestem gotowa czy nie....ciesze sie ze juz niedługo bo te upały są zabójcze, nie wiem jak to boli i na co się nastawiać wiec troszke czekam z zaciekawieniem :)

śniło mi się ze rodziłam i jakis kolo w butelka piwa wpadł do pokoju przedporodowego i tak na niego nawszeczałam zeby wypier...ł że prawie w ściane wlazł tak uciekał hehe :)

hehe ja też dlatego uprzedziłam juz o tym położną :) powiedziała ze nie ma sprawy poki będę współpracować to wszystko jest ok :) no chyba że stwierdzi że wydziwiam to mnie do pionu postawi :-)

reklama
Do góry