reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Blusia pomimo wczęsniejszych nerwów u ginki dobrze ze w szpitalu okazało się wszystko spoko....

Ja tez po wizycie... LEkarka nic nowego nie powiedziała więc dziewczyny wasze kciuki to jednak mają moc !! Nie posunęlo sie nic do przodu, więc gitarra... Nadal leżymy... Lekarka powiedziała tez że dobrze by było zebym przetrzymala jeszcze te 4 tyg bo 37 tydz to już jak donoszona prawie ciąża, a jednak moje skurcze i bóle brzucha skutecznie chcą przyspieszyc wyjście Oleńki... Dostałam pozwolenie by jechac do Zgorzelca na swięta, ale mam nie fikac i dużo leżec tam, no i jak bedzie ladnie to nawet moge na spacerek pojsc się dotlenic zeby nie zgnic w domu do reszty ;) :p ale tak to LEŻEC i brzucha nie dotykac (ginka powiedziala, ze dotykanie brzucha ez moze powodowac skurcze macicy. ze macica nie lubi jak sie ja dotyka:p)

No wiec, Olcia spoczi, serduszko bije bardzo ładnie bez zadnyc szmerów bajerów i pieknie sie rusza (co ja ocywiscie doskonale wyczuwam :p)

Dziewczyny dziękuję za kciuki, przydały się BARDZO !! !! !!

reklama
Blusia, Doggi leżcie i odpoczywajcie żeby dzidziolki spokojnie sobie rosły i harcowały w brzuszkach jeszcze pare tygodni. Wykorzystujcie rodzinkę do wszelkich prac, żeby zminimalizować wysiłek - bo potem to już wiecznie nas będą wykorzystywać ;-)

Blusia niezłe przeboje z tymi badaniami. Biedna, kolejna dołączasz do grona leżących mamuś. Swoją drogą strasznie dużo kobiet musi leżeć, jak to kiedyś było że baby w polu do porodu ziemniaki kopały ??? Dbaj o siebie i wykorzystaj te ostatnie chwile odpoczynku:)

Doggi juz ja widzę jak ty leżysz! W tym ZGorzelcu to pewnie całe miasto obskoczysz! Kochana uważaj na siebie proszę....

Dziękuję dziewczyny :)

Trasiu oj nie obskoczę, wczoraj jak mi lekarka powiedziała "wytrzymaj jeszcze chociaz 4 tyg" to się zdenerwowałam, że to JUŻ !! Nawet się nie obejrzę jak mała ze mnie wyskoczy !! Mój T na to co usłyszał oszalał, i powiedział że on chce już teraz miec Olcie w ramionach, ale mu powiedziałam, że jak chce miec ją w ramionach to niech mnie wspiera w lezeniu i wegetowaniu, zeby faktycznie mogła byc z nami i nie urodziła się too soon :) I stwierdził, ze mądrze prawię i że mam jego full wsparcie (ale zawsze miałam :) )

reklama
Do góry