reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
AgatkaT no to moje gratulacje:):):) ALe masz niespodziankę...a wyobrażam sobie jaka by była niespodzianka po porodzie:):):)
No ja mam wizytę dziś... i ciekawe co dziś bedzie miał Oliwier miedzy nogami bo co jestem na wizycie co miesiąc to raz jest siurek raz go nie ma:) ja czuję że to facecik..ale mogę karpia szczelić po porodzie bo ginek nie dał mi 100 % pewności:)
Dam wam znać po wizycie.. i oczywiście proszę o kciukaski:)

dzięki Dziewczyny! fakt zrobił Nam duuużą niespodziankę, ale nie byliśmy nastawieni tylko na Marysie... więc spoko... Najważniejsze, że Antoś jest duuuży i zdrowy :tak::-)

a ciuszki kupujemy uniwersalne... żeby mogły być później dla siostry naszego Antka. ;-)

& za resztę wizyt!

AgatkaT, to Ci niespodziankę Mały zrobił:-D u Tymka to od początku (8 marca) siusiaka było widać. Zresztą ja też czułam,że to chłopak będzie i nie dałam nikomu powiedzieć,że może być dziewczynka :-p
Też już bym chciała Go pooglądać i dowiedzieć się jak się ma:-D a tu muszę do 19 kwietnia czekać na wizytę. A 20 kwietnia na usg 4D idziemy, więc będziemy mieć duuużo wrażeń w przyszłym tyg.
Trzymamy kciuki za wszystkie wizyty &&

Dziewczyny gratuluję wszystkim udanych wizyt :):):)

Ja dziś też idę, ciekawe jak moje wyniki, mam nadzieję że anemia poszła precz po łykaniu żelaza.

AgatkaT ale niespodzianka, to się synuś skrywał przed rodzicami ładnie :):):)

reklama
Agatka ale jaja... no własnie, ale mialas przeczucie ze jednak dziewczynka moze sie jednak chlopcem okazac:-)
Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale ułozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke

Do góry