reklama
Dzastina222
Czekam..
AgatkaT no to moje gratulacje ALe masz niespodziankę...a wyobrażam sobie jaka by była niespodzianka po porodzie
No ja mam wizytę dziś... i ciekawe co dziś bedzie miał Oliwier miedzy nogami bo co jestem na wizycie co miesiąc to raz jest siurek raz go nie ma ja czuję że to facecik..ale mogę karpia szczelić po porodzie bo ginek nie dał mi 100 % pewności
Dam wam znać po wizycie.. i oczywiście proszę o kciukaski
No ja mam wizytę dziś... i ciekawe co dziś bedzie miał Oliwier miedzy nogami bo co jestem na wizycie co miesiąc to raz jest siurek raz go nie ma ja czuję że to facecik..ale mogę karpia szczelić po porodzie bo ginek nie dał mi 100 % pewności
Dam wam znać po wizycie.. i oczywiście proszę o kciukaski
agatkaT
Fanka BB :)
dzięki Dziewczyny! fakt zrobił Nam duuużą niespodziankę, ale nie byliśmy nastawieni tylko na Marysie... więc spoko... Najważniejsze, że Antoś jest duuuży i zdrowy :-)
a ciuszki kupujemy uniwersalne... żeby mogły być później dla siostry naszego Antka. ;-)
& za resztę wizyt!
a ciuszki kupujemy uniwersalne... żeby mogły być później dla siostry naszego Antka. ;-)
& za resztę wizyt!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
AgatkaT, to Ci niespodziankę Mały zrobił u Tymka to od początku (8 marca) siusiaka było widać. Zresztą ja też czułam,że to chłopak będzie i nie dałam nikomu powiedzieć,że może być dziewczynka
Też już bym chciała Go pooglądać i dowiedzieć się jak się ma a tu muszę do 19 kwietnia czekać na wizytę. A 20 kwietnia na usg 4D idziemy, więc będziemy mieć duuużo wrażeń w przyszłym tyg.
Trzymamy kciuki za wszystkie wizyty &&
Też już bym chciała Go pooglądać i dowiedzieć się jak się ma a tu muszę do 19 kwietnia czekać na wizytę. A 20 kwietnia na usg 4D idziemy, więc będziemy mieć duuużo wrażeń w przyszłym tyg.
Trzymamy kciuki za wszystkie wizyty &&
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny gratuluję wszystkim udanych wizyt
Ja dziś też idę, ciekawe jak moje wyniki, mam nadzieję że anemia poszła precz po łykaniu żelaza.
AgatkaT ale niespodzianka, to się synuś skrywał przed rodzicami ładnie
Ja dziś też idę, ciekawe jak moje wyniki, mam nadzieję że anemia poszła precz po łykaniu żelaza.
AgatkaT ale niespodzianka, to się synuś skrywał przed rodzicami ładnie
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Agatka ale jaja... no własnie, ale mialas przeczucie ze jednak dziewczynka moze sie jednak chlopcem okazac:-)
Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale ułozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke
Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale ułozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke