reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
aaga - bardzo dobre wieści, gratuluję udanej wizyty ;-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
&&&&&&& za wizyty
aaga cieszę się z udanej wizyty
agatka ale miałaś niespodziankę mam nadzieję, że mnie taka nie spotka bo ja już usg do porodu nie będę miała więc musi być dziewczynka;-)
aaga cieszę się z udanej wizyty
agatka ale miałaś niespodziankę mam nadzieję, że mnie taka nie spotka bo ja już usg do porodu nie będę miała więc musi być dziewczynka;-)
Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale ułozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke
Rany jak to czytam to nie mogę sobie wyobrazić jakie to musi być czadowe uczucie miec dwa brzdące w brzuchu. Dopiero wtedy kobieta musi się czuć wyjątkowa!!! Ach, zazdroszczę nawet, choć wiem, że łatwo nie jest. I gratuluję wagi!
traschka
Mama Marysi
aaga super, gratuluję!!! I waga świetna, ja chyba przytyłam więcej a tylko jedno maleństwo mam
reklama